'BAŞARIMIZ ASLA TESADÜF DEĞİL'

Kırmızı Beyazlıların kaptanlarından Yusuf Abdioğlu antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Abdioğlu, sezon sonunda kendilerini şampiyon olarak gördüklerini ve bunun için kaptanlar ve oyuncular olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Hep söylüyorum bu takım şampiyon olacak diye. Biz şu an ki durumumuza değil de, sezon sonunu görmeye çalışıyoruz. Sezon sonu da hep şampiyon olarak görüyoruz. Takım kaptanları olarak bunun için mücadele veriyoruz. Buna inanıyoruz. Arkadaşlarımızda sağ olsunlar hocalarımızın bütün isteklerini olumlu yanıt veriyor. Şu an sadece idman sahasındayız. O yüzden başarımız asla tesadüf değil. Hep birlikte çalışıyoruz. Maçlara yüzde yüz hazırlanıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Takım kaptanları olarak bizimde işimizi kolaylaştırıyor. O yüzden tekrardan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Samsunspor olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğuna değinen Abdioğlu, "Samsunspor olarak bu ligi lider bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 10 puanlık fark, bir maç eksiğimiz var Eyüpspor'dan. Kazandığımız taktirde, 7 puan diyebiliriz. 7 puan da bu ligde biliyorsunuz, bazen mağlubiyetler gelmeye başladımı art arda geliyor. Mücadelenin daha üste olduğu bir lig burası. Süper Lig'den farkı bence burada. Süper Lig'de biraz daha beklenerek oynanan bir oyun var. Burada mücadele daha ön plana çıkıyor. Bizim Samsunspor olarak hedefimiz şampiyonluk. Eyüpspor'un üstünde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 

'SAKATLIKLARDAN ÇOK ÇEKTİK'

Sakatlık dönemi ile ilgili de konuşan Abdioğlu, "Benim için çok zordu. 2 ay takımdan uzak kalmadım. Ama sahadan uzak kaldım. Benim için zordu. Çünkü hayatımda ilk defa bu kadar uzun süreli bir sakatlık yaşadım. Ama çok şükür, yüzde yüz olmasa da yüzde yüze yakın bir seviyeye geldim. İnşallah hiçbir arkadaşımız bir daha sakatlık yaşamaz. Bu sene çünkü sakatlıklardan dolayı da çok çektik." ifadelerini kullandı.  

HOCADA KULÜPTE BU LİGE FAZLA

Hüseyin Eroğlu'nun ve Samsunspor'un bu lig için fazla olduğuna değinen Abdioğlu, "Hüseyin hoca tamimiyle iş ahlakı olan birisi. Disiplinli bir insan. Onun için burada sahaya çıkan, en ufak gencin bile diğerlerinden farkı yoktur. Ben bunu çok iyi biliyorum. Hüseyin hoca ile Altınordu'da çalıştım. Ben kendisinin de bu lige fazla olduğunu düşünüyorum. İnşallah sene sonu beraber şampiyon olduğumuzda, o da hedefleri doğrultusunda hak ettiği Süper Lig'e ulaşacaktır. Samsunspor hocamız içinde bizler için de büyük bir avantaj bu ligde. Ben buna inanıyorum. İnşallah hocamızla beraber Süper Lig'e çıkacağız" dedi.  

'SEVEN SEVDİĞİNİ BIRAKMAZ'

Malatyaspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu ve bunu da taraftar ile birlikte gerçekleştirmek istediklerine değinen Yusuf Abdioğlu şunları söyledi: Sağ olsunlar. Bazı maç saatleri iş çıkış saatlerine denk geliyor. İnsanlar eski stat olsaydı, yürüyerek geliyordu. Ama yeni stat Tekkeköy'de olunca zorlanabiliyorlar. Anlıyorum onları. Ama seven sevdiğini yalnız bırakmaz. Gelsinler, bizi desteklesinler. Çünkü, bu iş sadece bizle ya da onlarla olmaz. Büyün olursak olur. Sağ olsunlar. Gözete maçında çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarların birlikteliği tek ses olmaları çok güzeldi. İnşallah tekrardan böyle birlikte olmalarını arzu ederim. Çünkü birlikte daha güçlüler. Malatya maçı deyip geçmesinler. Çünkü Malatya son zamanlarda puan alan, rakiplere sıkıntı yaratan, boş alanları değerlendiren, iyi bir takım olma hüviyetindeler. Tabi ki bizim amacımız burada 3 puan onları da yanımızda görmek istiyoruz. Onlarsız biz bir hiçiz. Bu şehrin gerçek sahibi onlar. Onlarda gelsinler biz bu arma için mücadele ederken onlarda yanımıza olsunlar"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.