MORAL OLDU 

Kırmızı Beyazlıların stoper oyuncusu Yunus Emre Çift Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çift, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda TFF 3. Lig 3. Grup’ta bulunan Muş 1984 Muşspor'u 3-0 mağlup ettik. Mutluyuz bize moral oldu. Bu hafta sonu ise sahamızda Bolu'yu konuk edeceğiz. İnşallah orada da güzel bir galibiyet alırız ve mutluluğumuz daha da artar. Hedefimiz tabi ki bir üst lig bunun için çalışıyoruz. Kupa maçlarını da önemsiyoruz. İnşallah hem ligde hem de kupa maçında şampiyon oluruz" dedi.

'ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM'

Samsun'un evladı olduğunu ve kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığına değinen genç oyuncu Çift, "Şu an da ilk 11'de sahaya çıkıyorum. Biz bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yusuf abinin sakatlığı var. Tekrar kendisine geçmiş olsun diyorum. İnşallah aramıza daha da iyi bir şekilde dönecek. Buna inanıyorum. Ben bu şehrin çocuğuyum. Burada şampiyonluk görmek, benim için çok güzel ve özel olur" ifadelerini kullandı. 

'YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK'

Rakibin kim olursa olsun Samsunspor taraftarının desteği ile yenemeyecekleri takım olmadığına değinen futbolcu şunları söyledi: “Samsunspor çok köklü bir camia. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece rakiplerin kim olduğunun hiçbir önemi yok. Samsunspor taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle bir ve beraber olduğunda yenemeyeceği takım yoktur. Taraftarın hissettirdiği duygu bambaşka bir şey. O yüzden taraftarın sezon başından sonuna yanımızda olmasını istiyorum"

Haber Kaynak: Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.