'ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ'

Kırmızı Beyazlıların, forvet oyuncusu Ahmet Sağat, geçen hafta oynanan Malatyaspor maçında 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarına değinerek, "Samsunspor her maçı kazanmak için oynar. Ondan dolayı 3 puanı alamadığımız için üzgünüz. Ama sonuçta kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Biz şimdi önümüze bakacağız. Maçın analizini yaptık. Önümüzde 1 haftalık süreçte 3 maçımız var. Ona odaklanacağız ve her maçı kazanmak için oynayacağız" diye konuştu. 

KAZANMAK İSTİYORUZ 

9 maçtır kaybetmediklerini ve bu yenilmezlik serisine devam etmek istediklerinin altını çizen Sağat, Her maçı kazanmak için oynuyoruz bu bizim hedefimiz. Bodrumspor hazırlıklar çok iyi gidiyor. Sıkı bir çalışmamız var. Herkes çok motive. Özellikle, son maçtan sonra kazanmak istiyoruz. O yüzden takım arkadaşlarımızla sürekli, konuşma halindeyiz. Hepimiz bu durumun bilincindeyiz ve sadece galibiyeti düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

'BÜTÜN OLURSAK BAŞARIRIZ'

Beraberlik sonrası sosyal medya hesabından, 'Yollar uzun, dikenli olsa da, O kupa bu şehre gelecek' paylaşımı ile ilgili konuşan futbolcu, "Maçtan bir gün sonra paylaşım yaptım. Doğal içimden gelen bir şeydi. Onu da taraftarımızla paylaştım ve beğendiler. Tüm şehrin takımın hedefi zaten şampiyon olmak. Onun için buradayız. Onun için buraya geldim. Bunu zaten herkes biliyor. Taraftarımızla bir bütünlük sağlarsak, bu hedefimize ulaşacağız"  

14 MAÇTA 4 GOL 3 ASİST

Takımına çıktığı 14 maçta, 4 gol ve 3 asistlik katkı sağlayan Ahmet Sağat, hangi sistem olursa olsun Hüseyin Eroğlu'nun istediklerini yapmak için çalıştıklarına değinerek şunları söyledi: "Hedefi olan biri her zaman daha çoğunu ister. İstatistik olarak, süreye göre iyi bir istatistik yakaladım. Ama ben her zaman daha çoğunu hedefliyorum. Atabildiğim kadar gol ve asist yapmak istiyorum. Bunların sonucunda da 3 puan olması lazım. O yüzden takıma ne kadar çok katkı yapabilirsem, o kadar da mutlu olurum"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.