Yılport Samsunspor, Eyüpspor maçını ilk kez Spor Toto 1. Lig’de görev alacak Gürcan Hasova yönetecek olması üzerine taraftarlardan gelen tepkinin ardından bir açıklama da Samsunspor Kulübünden geldi. 

SAMSUNSPOR'DAN HAKEM AÇIKLAMASI 

Samsunspor'un yaptığı açıklama: 22 Ocak Pazar günü 16.00'da deplasmanda oyanayacağımız Eyüpspor karşılaşmasına yapılan hakem ataması camiamızda şaşkınlık yaratmıştır. Bu kritik maç için yapılan hakem atamasının maç sonucuna etki etmemesini temmeni ediyor, iki kulüp için de adaletli bir yönetim sergilenmesini beklediğimizi belirtmek  stiyoruz. İlgili konunun yakın takipçisi olacağımızı da büyük Samsunspor taraftarına ve tüm kamuoyu ile baylaşmak isteriz" şeklinde oldu. 

TEPKİYE NEDEN OLDU

Hasova’nın yardımcılıklarını Abdulhamit Söyler ve Serhat Sağır yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Kutluhan Bilgiç görev alacak. Gürcan Hasova, kariyerinde ilk kez Spor Toto 1. Lig’de düdük çalacak. Ligin en kritik maçlarından birine Hasova'nın atanması ise, camiada tepkiye neden oldu.

GÜRCAN HASOVA KİMDİR?

Ayrıca geçen hafta Altay maçında VAR hakemi olarak görev adığı zamanda da VAR hakemleri, Ahmet Sagat’a atılan tekmeyi es geçerek, Samsunspor'un penaltısı verilmemişti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.