Kırmızı - Beyazlılar Manisa FK maçında 2-0 mağlup olarak, Play-Off hedefinde ağır darbe aldı. Teknik Direktör Fuat Çapa, kaybettikleri üzgün olduklarını söyledi.

FP_T_4GXsBUTpYZ.jpg

MANİSA KAZANMADI BİZ KAYBETTİK

Çapa, "Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Bir maçımız eksikti ve galip geldiğimiz taktirde ilk 6 içerisinde olan takımlarla aramızdaki puan farkını 2'ye kadar indirme şansımız olacaktı. Ama maalesef istediğimiz gibi olmadı. Manisa bu maçı kazanmadı biz kaybettik. Pozisyon olarak saydığımızda rakip bizden çok pozisyona girmedi. Ama şuanda tabela 2-0 herkes bunu söyler. Ne oynana oyuna, nede girilen pozisyon konuşulur. Kendi adımıza üzücü. Çünkü o kadar emek veriyoruz. Çalışıyoruz. Camiamızı zaman zaman umutlandırıyoruz ama. Biraz daha girdiğimiz pozisyonları kovalamamız gerekiyor" diye konuştu.

AW592049_05.jpg

SORU İŞARETLERİ OLUYOR

Hakemin maçı çok fazla ortada yönetemediğini ve İzmir bölgesinin hakemini Manisa FK maçına görevlendirmenin ne kadar doğru olup olmadığını belemediğine değinen Çapa, "İkinci golde hiç bir şey yokken faul vermesi biraz ilginç. İzmir bölgesi hakemini İzmir takımının maçına vermek ne kadar doğru bilmiyorum. Türkiye'de o kadar çok sayıda hakem varken neden böyle bir şey yapılıyor? Açıkçası üzücü. İnsanın kafasında bazı soru işaretleri oluşturmuyor değil. Bunu da maç 2-0 olana kadar çok net gördük. Ama biz kendimize bakmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Esra VURAL

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ HABERLERE GÖZ ATIN.

AW592049_06.jpg