"ÇOCUKLAR İSTEKLİ VE ARZULU "

Ligin açılış maçını gerçekleştirecek Kırmızı Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Rakibinde oynadığı hazırlık maçlarında iyice analiz ettik. Rakibin durumu ortada ancak, bizim asıl sahada ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Bununda bilincindeyiz. Buna yönelik çalışıyoruz. Çocuklarda istekli ve arzulu. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mutlak galibiyet beklentisi olan şehir ve taraftarımız var. Bizde en iyi şekilde, güzel bir oyunla Samsun'a galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur" diye konuştu. 

ALTAY MAÇINDA OLMAYACAK

Yeni transfer Douglas Tanque'ın Altay karşılaşmasında olmayacağına değinen Bektaş, "Transferlerimiz geldi. Sağ bek Zeki yıllarca Süper Lig forması giyen, takım kaptanıydı. Çok deneyimli bize mutlaka artı katacaktır. Birde forvetimiz geldi. Ancak onun antrenman eksikliği durumundan dolayı, ilk maç kadrosuna dahil edemeyeceğiz. Daha sonraki maçlarda forma giyecektir. Sarp çok potansiyelli mevkiinin özelliğini taşıyan bir kanat oyuncusu olacak. Bizde takımda tuttuk" ifadelerin kullandı. 

"FIRSAT TRANSFERİ OLMAYACAK "

Fırsat transferinin her zaman olabileceğini ancak, her mevkide 2 eş değer oyuncunun olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Fırsat transfer her zaman olabilir. Ancak biz mevkisel olarak yer mevkide az çok 2 eş değer oyuncumuz oldu. Bazı mevkilerde ise bu sayı 3. Ancak büyük bir ölçüde forvet ve sağ bek gelince zaten çok erzem bir ihtiyaç olmadığı taktirde bu şekilde olacak. Ekstra bir durum olursa o zaman bakarız"

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.