'SON DERECE ÜZÜCÜ'

Kırmızı - Beyazlıların evinde Bandırmaspor'a mağlup olarak Play-Off hattında önemli bir puan kaybı yaşadı. Yılport Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Bandırmaspor karşısından önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini söyledi. İşler, "Çok mazeretlere sığınan birisi değilim. Hayatım boyunca da bu böyleydi. Alınan mağlubiyet son derece üzücü. Hiç beklemediğimiz bir sonuç çıktı ortaya. Önümüzde öneli bir fırsat vardı. Açıkçası değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

'SKOR KÖTÜYDÜ'

İşler, Tallo ile gol pozisyonuna girdiklerine fakat değerlendiremediklerini belirterek, "İçerdeki maçlarda bu kadar net pozisyonlar yakalıyorsanız, değerlendireceksiniz. Değerlendiremiyorsanız, maalesef kesilen ceza ağır oluyor. Üzgünüz. Kendi taraftarımız önünde böyle bir mağlubiyet yaşamak istemezdik. Taraftarın ne kadar inandığını maçtan bir gün önce tesislere gelmesi, stada gelip takımını desteklemesinden görmüştük. Her şey çok güzeldi. Skor kötüydü" dedi.

'KAZANMAMIZ GEREKİYOR'

Bu hafta Manisa FK ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarına değinen İşler şu ifadelere yer verdi: "Bu hafta Manisa deplasmanımız var. Yine kazanmamız gereken bir maç. Tekrardan ayağa kalkabilmek ve umutlarımızı devam ettirebilmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Manisa FK'da son haftalarda iyi maçlar çıkardı. Tabiri caizse dibimize kadar geldiler. Onlar da Play-Off hesabı yapıyor. Zorlu geçeceğini de biliyoruz. O maça kadar hazırlıklarımızı da devam ettireceğiz. İyi hazırlanacağız. Ondan sonrada inşallah umduğumuzu alırız. Esra VURAL