'REKOR PUAN İLE BİTİRECEĞİZ' 

Kanal S TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, birinci ligi rekor bir puan ile sonlandıracaklarını belirterek " Benim ağzımdan bir söz çıkmıştı onu yerine getirmem gerekiyordu. Gecemi gündüzüme kattım. Güzel bir ekip kurduk. Ben tüm imkanları sağladım. Böyle bir ailenin mutlu olup bir arada yaşaması için. Onlar ne dediyse ben hepsini şampiyonluk adına yaptım. Onlarda bizi mahcup etmediler. Ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'i garantilemiştik. Pazar günü ise şampiyonluğumuzu kesinleştirdik. Biz ligi rekor puan ile bitireceğiz" diye konuştu. 

'ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ' 

Süper Lig çalışmaları için düğmeye basan Yıldırım, " İnşallah lig bittiğinde tüm Türkiye, Hüseyin hocam ile Yüksel Yıldırım'ın birlikte neler yaptığını görmüş olacaklar. Ama bu, bizim bitişimiz değil, başlangıç hikayemiz. İkimizin de tecrübesi olmayan Süper Lig'e gidiyoruz. Süper Lig'de başarılı olmamız lazım. Çıkma kolay ama orada kalmak önemli. Süper Lig'de kalmanın planlarını yapıyoruz.  Hocam bana gerekli raporları verecek. Ben de en kısa zamanda Süper Lig için kadro mühendisliği için her şeyi yapacağım ve sonunda Samsun tekrar eski efsanevi günlerine geri dönecek" ifadelerini kullandı. 

'KANATLARIMA GÜVENİYORUM'

Yıldırım, Süper Lig'de ilk öncelikli hedeflerinin 10 içerisinde yer almak olduğuna değinerek, şunları söyledi: "Kendimize inanıyoruz. Ben kuş gibiyim. Konduğum dala değil kanatlarıma güveniyorum. Süper Lig'de inanılmaz başarı hikayeleri yazacağız. Lig beklediğimiz gibi başlayamayabilir. Ama 38 maç oynayacağız. Sezon bittiğinde ilk 10 içerisinde kesinlikle olacağına inanıyorum. Samsunlu taraftarların sabırlı olup, hocama ve bana inanmalarını bekliyoruz. Samsunspor'a gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bize inansınlar biz Süper Lig'de bir başarı hikayesi yazacağız"

Haber Kaynak: Esra VURAL