ADİL YÖNETMEDİ 

Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Malatyaspor maçında hakemin karşılaşmayı adil yönetmediğini öne sürerek, "Söyleyecek söz bulamıyorum. Çıldırdım. Bu kadar rakip ceza sahasına gir, şut çek, korner kullan. Bazen futbol şansı olmayınca olmuyor. Söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Kağıt üzerinde maç öncesi üstün görünüyorduk. Adamlar 6 kişi defans yaptı. Talihsiz penaltı verildi. Biz de Laura'ya yapılan faul için VAR'a gidilmedi. Bizi ikincilikten etti. İki maç kaybeden ya da kazanan hemen üste çıkıyor ya da alta iniyor. İyi ama zor bir lig olacak. Benim verilmiş bir sözüm var. Bu sene şampiyon olacağız diye" diye konuştu.  

yuksel yildirim ic 1512

3 İLA 5 OYUNCU TAKVİYESİ 

Yıldırım, 3 ya da 5 oyuncu transfer etmek istediklerini, bunları da hocanın isteği doğrultusunda olacağının altını çizerek, "2 ya da 3 oyuncu alacaktık. Ama şimdi Muhammet de sakatlanınca 3-5 arası transfer olacak gibi. 2 orta saha şart. Bir sol bek lazım. Bizim en sağlam yerimiz stoper olarak gözüküyor. Kalemiz, sağ taraf fena değil. Şu an bir şey söylemek için erken. Bütün oyuncularımızı Türkiye'den almak istiyoruz. Çünkü geçen sezon yurt dışından getirdik. Uyum sağlama süreçleri derken, vakit geçiyor. Süper Lig'den oyuncu almamız lazım. Bizim ligden bir iki oyuncu var belki olabilir. Onlarda çok para istiyor. Kimse oyuncusunu da bırakmak istemiyor. O kadar çok bilinmeyen var ki. Başkan transferi diye bir şey yok. Hocamızın isteği doğrultusunda olacak transferler. Bütün transferler hocanın onayından geçerek yapılacak. O konuda çalışmalar yapılıyor" dedi.  

'SAMSUNSPOR'UN GÜCÜNÜ GÖSTERECEKSİN'

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, devre arasına kadar yoğun bir maç takvimleri olduğunu ve Samsunspor şampiyonluğa oynuyorsa tüm gücünü ve kuvvetini sahaya yansıtacağına değinerek, "Cumartesi inşallah, Bodrum'u kazasız geçeriz. Malatya'nın telafisi olur. Zor bir hafta olacak. Bodrum'dan gel, Trabzon'a git. Gel Adana ile oyna, Yani kötü oldu bizim için. Ama şampiyonluğa oynuyorsan arada böyle şeyler olacak. Sen de, gücünü kuvvetini göstereceksin. Ondan sonra tatil var. 1 hafta sonrada 10 günlük kamp sürecimiz olacak. Kap yeri henüz belli değil ama, Antalya olarak düşünüyoruz. Sonrada lig başlıyor" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak: Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.