Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Kanal S TV'de yayınlanan Samsunspor Özel programında özel açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım bu senenin o sene olduğunu ve verdiği sözü tutmaya çalışırken altında ezildiğini söyledi. 

"VERDİĞİM SÖZÜN ALTINDA EZİLİYORUM"

Yıldırım Samsunspor'un kaybettiği maçları değerlendirerek şöyle konuştu "10 kişi kalmış bir takıma karşı oynuyorduk ve 97. dakikada olaylı bir penaltımız var. Top altı kez el değiştirdi sonunda Hasan'ın hırsı galip geldi ve pen altı kaçtı. İstanbul'a gelirken bütün maçı değerlendirdik. Ve Hocayı uyardım.  Sonra  5-0 kazabileceğimiz bir maçı daha kaybettik. O maçtan sonra hocayı hiç aramadım ve çok kızdım. Çünkü ben bu sene bir söz verdim, bu takım şampiyon olacak dedim. Verdiğim sözü tutmaya çalışan bir insanım ve bunun altında da eziliyorum."

"GÖNÜL SEVDAMIZIN PEŞİNDEN KOŞTUK"

Endüstriel futbolda, futbol kulüplerinin para kazanmak için alındığına değinen Yıldırım Samsunspor'u böyle görmediğini ve  gönül verdiği için aldığını söyledi.

Yıldırım  " Biz sevdiğimiz takımı aldık, dünyada bir sürü futbol takımı var gider alırdım, bir tek Samsunspor yoktu. Biz gönül sevdamızın peşinden koşarak geldik, üstüne para vererek geldik. Bizi pişman ettirip yıldıracaklarmış bende bırakıp kaçıp gidecekmişim. Sonra çakallar da gelip sıfır borcu olan bir takımı alacaklar, Samsunspor'un kanını sömürücekler. Yüksel Yıldırım bu takımı çakallara bırakmayacak." ifadelerini kullandı.

"İSMİMİ SAMSUNSPORLA BAĞDAŞTIRDIM"

Başkan Yüksel Yıldırım Kanal S Samsunspor Özel prohramında şu ifadeleri kullandı;

"Bataklıktan kurtardım. Dünyada parmakla gösterilen birisiyim. İsmimi Samsunspor'la bağdaşlaştırdım. Başarılı olmasını istemeyen onbinlerce insan var. Ben Yüksel Yıldırım, Atatürk gibi çıktım, bunun önüne set çektim. Karanlığa güneş oldum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.