Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada Fofana'nın Pendikspor ila anlaştı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi

e7b3486d-6103-4789-bfce-ef29ccbbcd30.jpg

Kırmızı Beyazlılar da bu sezon sonunda takımın oyuncularından Fofana'nın sözleşmesi bitiyor. Ligin bitmesine 4 hafta kala futbolcunun Pendikspor ila anlaştığı iddiaları ortaya atıldı.

yy.JPG

FOFONA İLE KONTRAT YENİLECEK

Konu ile ilgili Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yıldırım, Fofana'nın sezon sonunda  kontrat yenileceğine değinerek, "Böyle asılsız haberler ile bizim gibi büyük camiaları sezon bitmeden karıştırmaya çalışmanıza hayretler içinde kaldım. Asılsız ve gerçeği yansıtmayan bu haberinizden dolayı sizleri kınıyorum. Fofana, bizim oyuncumuz olup sezon sonunda bizimle kontratını yenileyeceğini söylüyor" ifadelerini kullandı.

BATU.JPG

SAMSUNSPOR BÜYÜK CAMİA

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan

ise şunları söyledi:"Samsunsporumuzun kıymetli futbolcuları üzerinden yapılan asılsız ve maksatlı haberlerle kulübümüzün sezon sonuna kadar oynayacağı maçlar üzerinde etki yaratılmaya çalışılıyor. Samsunspor büyük bir camiadır, bu camianın altında ezilmemek için yalan haber yapmamanızı tavsiye ederiz."

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ HABERLERE GÖZ ATIN.