Kırmızı - Beyazlılar, kargo sektörünün önemli isimlerinden Sürat Kargo, resmi taşıma sponsorluk anlaşması imzalandı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenin ardından, transfer çalışmaları hakkında soru sorulan Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, açıklamada bulundu.

"SABIRLI OLMAK LAZIM"

Bilen, "Bu konuda biliyorsunuz Futbol Direktörümüz Fuat Çapa zaman zaman sizinle bir araya geliyor. Biz öncelikle söylediğimiz, başkanımızın da söylediği gibi mevcut ekibimizdeki arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlarla başladığımız bu mücadelede yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Eksik noktaları da hocamızın verdiği rapor doğrultusunda başkanımızın kurduğu ekiple İstanbul’da yoğun bir mesai harcanıyor. 9 Şubat’a kadar vaktimiz var. Onun için biraz sabırlı olmak lazım" diye konuştu.  

"BÜYÜK BİR CAMİAYIZ"

Tırpan'ın sosyal medya hesabından yaptığı veda ile ilgili sorulan soruya ise Bilen, "Mickael Tırpan 1 ay önce ailevi nedenlerle başka yerde oynamak istediğini ifade etti. Bizim hep söylediğimiz bir şey var. Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz karakterinizle kalırsınız. Bu karakter ise mücadeledir, doğruluktur, çalışmaktır ve formaya sadakattir. Bizi istemeyen kim olursa olsun, bizde yolumuzu ayırırız. O konuda futbolcu tercihimiz olmaz. Yine de Tırpan’ın bize vermiş olduğu efor ve katkı için teşekkür ederiz. Samsunspor çok büyük bir camiadır. 1 ya da 2 oyuncuya bağlı kalacak kadar küçük bir camia değiliz” dedi.

Samsunsporlu Rick Van Drongelen: "Maça iyi başlayamadık" Samsunsporlu Rick Van Drongelen: "Maça iyi başlayamadık"

Bu yıl Kadın Futbol Milli Takımları’nın da ana sponsoru olan Sürat Kargo, Türk sporunu desteklemeye devam etmek için Yılport Samsunspor ile iş birliği yaptı. Bu anlaşmayla birlikte 2023-2024 sezonu boyunca Samsunspor’un gücünü Sürat Kargo taşıyacak. Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz sponsorluk anlaşmasına dair imzaları attı. Bilen, Oğuz’a forma hediye etti.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.