YEPAŞ olarak, öncelikli hedeflerinin tüm süreçleri dijitalleştirerek müşteri memnuniyetini artırmak istediklerini dile getiren Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş (YEPAŞ) Genel Müdürü Arif Akşam, "Tüm sektörlerde olduğu gibi elektrik sektöründe de dijitalleşme en önemli gündem. Geleneksel bir hizmet olan elektrik perakende hizmetini yeni bir vizyonla dijitalize etmeye çalışıyoruz" dedi.

YILIN İLK YARISINDA TAMAMLANACAK

Abonelik sözleşmesi yapılması, abonelik sözleşmesinin sonlandırılması, fatura ödeme, fatura takip, sözleşme, faturalama, tahsilata yönelik her türlü talep ve şikayetin internet sitesi üzerinden veya YEPAŞ Mobil üzerinden yapabileceğini ileten YEPAŞ Genel Müdürü Akşam, "Bu mecraları daha kullanıcı dostu ve çok daha fazla hizmet içerecek şekilde yeniden geliştiriyoruz. Bu çalışmalar yılın ilk yarısı içerisinde tamamlanacak ve tüm YEPAŞ işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapıyor olacaklardır" bilgisini paylaştı.

MÜŞTERİYE PUAN VERECEKLER

Bölgeleri içinde 78 adet YEPAŞ N Kolay Yetkili İşlem Merkezi bulunduğunu da söyleyen Akşam, "Bu yıl bilgi güncelleme işlemlerimize devam edeceğiz. Müşterilerimizin cep telefonu ve e-posta adreslerini güncelleyerek YEPAŞ hizmetlerinden daha hızlı haberdar olmalarını sağlayacağız. Diğer taraftan şu anda devam eden bir müşteri skorlama çalışmamız var. Bu çalışma ile müşterilerimizin geçmiş ödeme bilgileri, güvence bedeli bilgileri üzerinden dinamik bir puanlama yapacağız. Bu puanlama sistemi ile kesme işlemlerimiz de ki kaliteyi ve müşteri memnuniyetini artırmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Ercan ÜSLÜ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.