Yeniden Refah Partisi'nin birkaç gün içinde Samsun Büyükşehir belediye Başkan Adayı olarak açıklanması beklenen Av. Adem Güney, "Bu seçimi kazanacağım" dedi.

Samsun'da hafta boyunca hava nasıl olacak? Samsun 5 günlük hava durumu Samsun'da hafta boyunca hava nasıl olacak? Samsun 5 günlük hava durumu

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN SAMSUN ADAYI BELLİ OLDU

Av. Adem Güney, adaylığının bizzat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından Ankara'da parti genel merkezinin yanında bulunan Hamidiye Camii'nde kılınacak cuma namazından sonra açıklanacağını belirtti.

Adaylığı kesinleşen Adem Güney, Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir teveccüh olduğunu bizzat yaşayarak gözlemlediğini ve eski ilçe belediye başkanları ile  birçok partiden eski ilçe başkanlarının partiye katılmak için sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı birkaç güne açıklanması beklenen Av. Adem Güney, "Tecrübelerime ve sahadaki  izlenimlerime göre yaptığım tespitler var.Bu seçimi kazanacağım" dedi. Av. Adem Güney, AK Parti'de il başkanlığı görevinde bulunmuştu.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.