Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Salih Şahin, üye kayıt çalışmaları kapsamında hafta sonu açmak istedikleri stantta, Büyükşehir Belediyesi'nin izin vermediğini açıkladı.

ÇİFTE STANDART İDDİASI

Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe ile başvurduklarını ve yapılacak etkinlik ile ilgili bilgi vererek, onay talebinde bulunduklarını söyleyen Salih Şahin, "Başvurumuza sözlü olarak ret yanıtı verildi. Kendi partilerinin stantlarına izin veren Büyükşehir Belediyesi, bu konuda çifte standart politikası uygulamaktadır" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun Yeniden Refah Partisi'ni en çok üye yapan parti olarak açıkladığını kaydeden İl Başkanı Şahin, Mecidiye caddesinde yapmak istedikleri üye kayıt çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından engellendiğini söyledi. 

TALEBİMİZE ONAY VERİLMEDİ

Şahin konuya ilişkin açıklamasında, "Partimizin ön plana çıkmış olması görüyoruz ki rahatsızlık yaratıyor. Siyasi partilerin stant açmak için izin alma gibi bir yasal zorunlulukları yok. Bu kapsamda daha önce açmış olduğumuz stantta belediyenin zabıtaları gönderildi ve izin alıp almadığımız sorgulandı. Bu nedenle hafta sonu gerçekleştireceğimiz üye kayıt çalışmaları için belediyeye başvurarak izin talebinde bulunduk. Ancak üye kayıt çalışmaları için açmak istediğimiz stantta, sözlü olarak onay verilmediği tarafımıza bildirildi. Kendi partilerinin stantlarına her türlü izni veren Büyükşehir Belediyesi, çifte standart uygulamaktadır."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.