Yeni Parti Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, partisinin Genel Merkez tarafından yürütülen saha çalışmaları kapsamında Giresun’a gitti. Çan’a programda Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de eşlik etti. TBMM kayıtlarında Murat Çan, 28. Dönem Yeni Parti Samsun Milletvekili olarak yer alıyor.

GİRESUN İL BAŞKANLIĞINDA BULUŞTULAR
Program kapsamında Yeni Parti Giresun İl Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, il ve ilçe yöneticileri ile parti teşkilatından isimler katıldı.

SAHA ÇALIŞMALARININ PLANI YAPILDI
Çan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada toplantıda saha çalışmalarına ilişkin planlamaların ele alındığını, program hakkında basın ve Giresun kamuoyunun bilgilendirildiğini belirtti. Giresun’daki program kapsamında parti heyetinin kent merkezinde esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirmesi planlandı.

GÜNDEMDE EKONOMİ VE FINDIK VARDI
Saha çalışmaları öncesinde düzenlenen toplantıda ekonomi, hayat pahalılığı, gençlerin beklentileri, fındık üreticilerinin sorunları ve Giresun’un turizm potansiyeli gibi başlıklar gündeme geldi. Murat Çan da toplantıda fındık üretim maliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, fındığın yalnızca üretim değil işleme süreciyle birlikte ele alınması gerektiğini söyledi.

Samsun için çarpıcı tablo: Nüfus yüzde 46 artıyor
İYİ Partili Erhan Usta'dan 19 Mayıs Lisesi tepkisi!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





