YENİ Parti’nin 14-15 Eylül tarihlerinde Samsun genelinde yürüttüğü saha programı Terme’de devam etti. Ordu Milletvekili Seyit Torun, Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, Sağlık Politika Kurulu Üyesi ve Türk Eczacıları Birliği önceki dönem Genel Başkanı Arman Üney ile parti yöneticileri ilçede temaslarda bulundu. Partinin Samsun programında ilçe ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarının yer aldığı daha önce de açıklanmıştı.
İLÇE ÖRGÜTÜYLE PROGRAM DEĞERLENDİRİLDİ
Heyet ilk olarak YENİ Parti Terme İlçe örgütünü ziyaret etti. İlçede gün boyunca yapılacak saha çalışmaları ve ziyaret programı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Benzer saha programının gün içerisinde Salıpazarı’nda da sürdürüldüğü ve Seyit Torun, Murat Çan ile Arman Üney’in ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldiği kamuoyuna yansımıştı.
TERME KORGANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Program kapsamında heyet, Terme Korganlılar Derneği Başkanı Rıza Evce’yi de ziyaret etti. Ziyarette dernek temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.
EVCİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR
YENİ Parti heyeti daha sonra Evci Mahallesi’ne geçti. Murat Çan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mahalle sakinleriyle Evci’nin, Terme’nin ve ülke gündemindeki meselelerin konuşulduğunu belirtti. Çan ayrıca YENİ Parti’nin çözüm programını vatandaşlarla paylaştıklarını ifade ederek mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
SAMSUN’DA SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
YENİ Parti heyeti, Samsun programı kapsamında daha önce İlkadım, Çarşamba ve Salıpazarı başta olmak üzere farklı ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu.
YENİ Parti heyeti Terme’de ilçe örgütü, Korganlılar Derneği ve Evci Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek saha çalışmaları gerçekleştirdi.


Samsun’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı
Erdoğan’ın jesti Emre Vural’ı duygulandırdı: “Unutamayacağım bir andı”
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ










