Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yaklaşık 3 bin dönüm alan üzerine kurulacak Türkiye’nin en prestijli organize sanayilerinden birisi olacak Yeni OSB ile istihdam sorununu ortadan kaldıracağını belirtti.

VALİ TAVLI BAŞKANLIK ETTİ

Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve üyelerin katılımıyla Yeni OSB'nin yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

4 ULAŞIM AĞINA YAKIN

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Valimiz Sayın Orhan Tavlı'nın başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve üyelerin katılımıyla Türkiye’nin en prestijli organize sanayilerinden birisi olacak ve şehrimizin tüm istihdam sorununu çözecek olan Yeni OSB'nin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Tekkeköy'ümüzde yapılacak olan Yeni OSB, 260 hektar alanda alt yapı ve üst yapı projeleri titizlikle planlanan, eksiksiz sosyal teknik donatı alanları, her yönüyle çevreci konsepti ve konumuyla başta kara, deniz, hava ve demiryolu olmak üzere 4 ulaşım ağına da yakın olmasından ötürü ilçemiz için önemli bir cazibe merkezi olacak. Yeni OSB’nin ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlamasını ve hayırlı olmasını temenni ediyorum."

OMÜ’den büyük başarı: 25 program akredite oldu OMÜ’den büyük başarı: 25 program akredite oldu

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.