Samsun'dan yola çıkan ve ülke genelinde sektörün öncü isimlerinden biri olan YATIRIMBURADA.COM'un CEO'su Ümit Us öncülüğünde organize edilen yılbaşı kutlaması eğlenceli anlara sahne oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

YATIRIMBURADA.COM ekibi, deniz manzaralı bir otelde gerçekleştirilen yılbaşı eğlencesi eğlencesiyle hem moral buldu hem de 2024 yol haritasını çizdi. 2023 yılında gerçekleştirilen başarıların konuşulduğu, akıllı saat, tablet, yakıt çeki, laptop, ve Uludağ tatilinin de aralarında bulunduğu ödüllerin verildiği organizasyonda başarıdan başarıya koşan ekip, canlı müzik eşliğinde eğlendi. 

BİRLİK MESAJLARI

YATIRIMBURADA.COM ailesi, birlik ve beraberlik içinde geçen muhteşem organizasyonda 2024 yılında gerçekleştirmeyi plandığı başarılarına odaklandı. Konuşmalar, gelecek hedefler ve şirketin güçlü performansı üzerine yoğunlaştı. Gecenin en dikkat çekici anlarından biri de, başarılı danışmanlara verilen ödül töreniydi. Bu özel gecede, çalışanlar arasındaki dayanışma dikkat çekerken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ödül kazananların sevinçleri, geceye damgasını vuran anlardan biriydi. Katılımcılar, hem iş hem de sosyal anlamda başarıya odaklanan bu etkinlikle motive oldular. Ayrıca, ödüller arasında yer alan Uludağ tatili, şirketin değerli çalışanlarına unutulmaz bir deneyim sunmanın yanı sıra, takdirlerini göstermenin özel bir yolu oldu.

İŞBİRLİĞİ RUHU

YATIRIMBURADA.COM'un Ceo'su Ümit Us, yılbaşı eğlencesinin sadece bir kutlama değil, aynı zamanda şirket kültürünün ve birlik ruhunun bir yansıması olduğunu belirterek, "Gecemiz, güler yüzlerin hakim olduğu, samimi sohbetler ve işbirliği ruhuyla dolu bir şekilde geçti. Yeni yılın getireceği fırsatlar ve başarılar konusunda heyecanlıyız. İleriye dönük hedeflerinin daha da yüksek büyüme ve gelişme içeriyor. Şirketimizin bu başarı yolculuğunda, çalışanların azim ve kararlılığının yanı sıra, birlikte çalışma kültürünün önemli bir etken" dedi. YATIRIMBURADA.COM ailesine yeni yılda mutluluklar dileyen Us, işbirliği ve başarı dolu bir yıl geçirmeyi umut ettiğini dile getirerek, "Şirketimizin başarısında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. YATIRIMBURADA.COM ailesi ile birlikte gelecekteki projelerle birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. YATIRIMBURADA.COM'un 2024'te de büyük başarılar elde etmesi ve daha yüksek zirvelere ulaşması dileğiyle, yeni bir yılın başlangıcına umutla göz kırpıyoruz" ifadelerini kullandı. 

ELVAN İLHAN

Kanal S Ana Haber 3 Mayıs Cuma Kanal S Ana Haber 3 Mayıs Cuma

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.