Sektörün tüm beklenti ve ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretmek, kurumsal bir yaklaşım ile iş sürecini yürütmek, yüksek müşteri memnuniyeti oranıyla hızlı ve güvenilir hizmetler sunmak adına önemli girişimlerde bulunan YATIRIMBURADA.COM, Samsun Medya Grubu ile tanıtım, reklam ve çözüm ortaklığı anlaşması imzaladı.

24-yatırım burada

KAPSAMLI HALE GETİRİLDİ

Samsun'dan yola çıkan ve 13 yıllık deneyimiyle, ülkenin her yerinde hizmet verdiklerini kaydederek Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan YATIRIMBURADA.COM CEO'su Ümit Us şunları söyledi: 

"Gayrimenkul satış ve kiralama hizmetimizin yanında “Gayrimenkule Dair Her Şey” mottomuz ile hizmetimizi edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyle birlikte daha kapsamlı hale getirdik. Gayrimenkulünüzün hedef kitlesi ve yatırıma katacağı katma değeri hesaplayarak, projenin tüm aşamalarını tanıtım faaliyetlerimize ekliyor yatırımcı veri bankamızla gayrimenkulünüzü buluşturuyoruz. İşte bu aşamada aralarında yüksek mimarlarımızın ve inşaat mühendislerimizin bulunduğu profesyonel ekibimiz ile teknolojinin son imkanlarını kullanarak gayrimenkulünüzün yatırıma dönüşmesi için projelendirme faaliyetlerinizi yürütüyoruz. Gayrimenkul ve yatırımcıların buluştuğu YATIRIMBURADA.COM doğabilecek tüm yatırım fırsatlarını sizlerle buluştururken, projelendirme aşamasına kadar en ince detayını organize ettiğimiz gayrimenkulünüzün inşasını da isteğe bağlı olarak taahhüt - konsorsiyum gibi anlaşmalarla hayata geçiriyoruz."

24-yatırım burada-1

ETKİLİ SÜREÇ SONUCA ULAŞTIRIYOR

Verdikleri hizmet hakkında da açıklamalarda bulunan Us, "Gayrimenkul alım-satım-kiralama, proje satış, ticari gayrimenkul, ücretsiz ekspertiz, proje geliştirme ve stratejik pazarlama alanlarında, deneyimli ekibimizle birlikte hizmet veriyoruz. YATIRIMBURADA.COM, Türkiye’nin her yerinde bulunabilecek gayrimenkul varlıklarınıza odaklanıyor, kurumsal iletişim ile varlıklarınızın hedef kitlesini belirliyor, belirlenen hedef kitleye uygun stratejiler geliştiriyor ve reklamın gücünü kullanarak etkili bir süreç yürütüyor. Tüm gayrimenkul varlıklarınızın satışı ve kiralanması işte bu süreçle sonuca ulaştırılıyor" dedi. 
 
Haber Kaynak: S. Gökhan UÇAROĞLU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.