İzmit’teki okulların bir iş gününü geçmeyen tamir ve tadilat işleri İzmit Belediyesi tarafından yapılıyor.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla kurulan Okul Hizmet Masası sayesinde, İzmit’teki okulların küçük ihtiyaçları karşılanıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası sayesinde okul idarecileri, kapı, pencere, lavabo, boya badana, çatı gibi sorunları dert edinmiyorlar. Çünkü bu tür sorunları İzmit Belediyesi olarak bizler gideriyoruz. Böylelikle, okul idarecileri daha çok eğitme zaman ayırabiliyorlar” dediler.

Belediyenin Okul Hizmet Masası tarafından yapılan çalışmalar ile Yahya Kaptan İlkokulu, Dr. Ferdi Koçal İlkokulu, İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu, Gündoğdu İlkokulu, Şehit Ümit Balkan Orta Okulu, Naci Anadolu Lisesi, Fatma Seher İlkokulu, Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Topçular İlkokulu’nda talep edilen bazı ihtiyaçların giderildiği öğrenildi.

Bu arada Okul Hizmet Masası görevlileri, İzmit’teki okullara hizmet kalitesini arttırmak için ziyaretlerde bulunuyor. Yetkililer, ziyaretlerde okul idarecileriyle görüşerek hem ihtiyaçların belirlendiğini hem de memnuniyet anketleri düzenlediklerini söylediler. Okul idarecileri de ziyaretler ve hizmetler için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler.