Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demir Yalı Kafe'nin yerine yeni projelerinin olduğunu belirteren detaylandırmaktan kaçındı 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Güneysu Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. 

ŞAHANE OLACAK
Samsun'un tüm ilçelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yalı Kafe'nin olduğu yere şahane bir proje hazırladıklarını belirterek detaylandırmaktan kaçındı.  Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal, AK Parti ve CHP'li meclis üyelerinin de yer aldığı programda konuşan Başkan Demir, "Merkez ilçelerimizde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na yeni bir proje hazırladık. Yalı Kafe’nin olduğu yere çok şahane bir proje hazırlıyoruz. Bunun dışında akıllı şehir uygulamalarımız, kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. " ifadelerini kullandı.