Yıllardır birçok polemiğe neden oldu, Samsun'un kanayan yarası haline gelen, Türkiye'nin İstanbul'dan sonra en güçlü basın ağına sahip olan Samsun'da dünyaya ve ülkemizin her şehrine her ilçesine her semtine yayın yapan bir uydu kanalının olmayışı.

Konuşuldu, hayaller kuruldu, yapılan her toplantılarda yıllarca en çok gündem olan konuydu.

Geldiğimiz noktada ise Samsun Gazetesi, Samsun Canlı Haber gibi şehrimizin ve Türkiye'nin en önemli basın kuruluşlarından biri olan SMG, aynı zamanda bünyesi Samsun'un özlemi olan KANAL S TV'yi de katarak, alanında Samsun'da tek Türkiye'de emsal gösterilecek bir oluşuma imza attı.

Dışarıdan çalışmalarını izlediğim, imrenerek baktığım bu kuruluş gün geldi kapılarını şahsıma açtı.

Benim de gazetecilik hayatımda ilk olacak olması nedeni ile heyecan duyduğum bu teklif neticesinde, ilk tecrübeme ve yayınıma "Sağlı Sollu Duruş " programı ile başladım. Böylelikle bende çok emeği olan Genel Yayın Yönetmenimiz Barış İpek ve eski CHP İl Başkanı Aylin Tat ile yayın hayatıma başlamış oldum.

YAKIN AÇI 

Sezon finali verdiğimiz 'Sağlı Sollu Duruş' programının ardından ara vermeden, 'Said Çetintaş ile Yakın Açı' programına başlayarak ilk kez tek başıma, konuklarım ile bir TV programı yapmaya da başladım.

NELER YAPTIK

İlk program konuğum Büyük Birlik Partisi ( BBP) Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici ile Yakın Açı'ya başlamış oldum.

Sırasıyla AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, önceki dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan,  MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan gibi birbirinden değerli konuklarla dünya, Türkiye ve Samsun'u konuştuk...

Devam eden programımızda yine birbirinden değerli konukları ağırlayacağız. Tabi bu programı tek başıma yapmıyorum. Kamera arkasında görülmeyen 42 kişilik muazzam bir ekiple yapıyoruz...

Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim. Gerek BSE Radyo ve Televizyon Yayıncılığı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Akyüz, Gerek Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı duayenimiz Necdet Uzun ağabeyimiz ve cefakar, fedakar SMG Grubu çalışanları ve bizler üzerimize düşün görevi Samsun için fazlasıyla yaptık, yapıyoruz...

Şimdi sıra Samsun'a, Samsun'a gönül verenlere ve Samsunlulara düşüyor. Hep birlikte gelin bu muazzam yapıya ve tek uydu kanalımıza sahip çıkalım.

Özellikle yazımda ismini son bölümde geçirdiğim Samsun'un, gazeteciliğin, insan olmanın en güzel donanımına sahip, duayenimiz Necdet Uzun ağabeyimize de bana köşe yazarı olarak Samsun Gazetesi'nde her çarşamba yer vererek sizlere ulaşmamı sağlanmasından dolayı da ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim.

Kalın sağlıcakla. Bizi izlemeye devam edin...