yabpa (3).JPG

'GALİBİYETLER MUTLU ETTİ'

YAB-PA Kadın Futbol Takımı, deplasmanda Galatasaray Kadın Futbol Takımı 1-0 mağlup etti. Kulüp Başkanı Ali Ayküz ve kadın futbolcular birlik beraberlik içerisinde güzel bir galibiyet aldıklarını ve önlerindeki Kayserispor maçına da iyi bir şekilde hazırlandıklarını belitti. Başkan Akyüz, "Samsun adına Galatasaray'ı evinde yendiğimiz için mutluyuz. Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan Galatasaray'ı yendik. Belki galibiyetimiz kamu oyuna sürpriz olmuş olabilir ama biz puan alacağımıza inanarak İstanbul'a gittik. Trabzonspor ile beraberlik ardından 2 galibiyet ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Çarşamba günü ertelenen Kayserispor maçı var. Onu da almak istiyoruz. Hedefimiz ligi ortalarda bitirmek eğer olmazsa son 4'te Play Autlarda başarılı bir şekilde performans sergileyip ligde kalmak istiyoruz" dedi.

yabpa ece.PNG

'BİRLİKTE KAZANDIK'

Mersin'den hayalleri için YABPA'ya geldiğini belirten Ece İrem TİLBE: Galatasaray'a attığım gol aslında bireysel gibi görünebilir ama, takımımın çok büyük katkısı vardı. Çünkü bu takım oyunu ve biz bunu Trabzonspor maçından beri gösteriyoruz. Galatasaray maçına geçecek olursak o 3 puanı birlik beraberlik içerisinde kazandık.

yabpa esra.JPG

'BİZİ KİMSE TUTAMAZ'

Takım kaptanlarından Esra KARAOĞLU: Lige biraz kötü başlamış olabiliriz. Fakat, Samsun takımı gerçekten yüreğiyle mücadele ediyor. Diğer takımların desteği çok ama biz kendi yağımızda kavruluyoruz. Trabzonspor maçında aldığımız beraberlik sonrasında iki maçta galibiyet aldık. Bu saatten sonra bizi kimse tutamaz. Samsun averaj takımı değil. Sakat sakat kendimizi vererek mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

yabpa gamzze.JPG

'DEVAMI GELECEK'

Gamze Ekici: Çok fazla mücadele ettik. Bu takımda bireysellik yok. Takımdaşlık var. Bunu da Trabzonspor maçında alınan beraberlik ardından gelen 2 galibiyet ile göstermiş olduk. Galatasaray karşılaşmasına gelecek olursak, inanarak çıkmıştık. Bu maçı almamız ligde bir çok takımın bize bakış açısını değiştirdi. Kendimizi orada gösterdiğimizi düşünüyorum ve bununda devamının geleceğini düşünüyoruz. Esra VURAL - Umut Can EREN Özel HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

yabpa (1).JPG