RAKİP ALTAYSPOR 

YABPA Kadın Futbol Takımı ligde kalma mücadelesi verecek. YAB PA Play Aut karşılaşmasında rakibi İzmir'in takımlarından olan Altayspor ile karşı karşıya gelecek. 14 Mayıs Cumartesi günü kendi evinde Altayspor'u konuk edecek olan YAB-PA Play Aut'ta rakibini eleyip, 4 puanı henesine yazdırmayı hedefliyor. Karşılaşmalar öncesi açıklamalarda bulunan YAB PA Kulüp Başkanı Ali Akyüz, tüm şehri maça davet etti.

4 PUAN ALAN LİGDE KALIR 

Akyüz, Play Autlarda iki maçtan 4 puan alanın ligde kalacağının altını çizerek, "Play Aut'ta İzmir'in köklü profesyonel takımı olan Altayspor ile karşılaşacaktır. İlk maç 14 Mayıs Cumartesi günü kendi sahamızda oynayıp, ikinci maçıda 22 Mayıs Pazar Günü deplasmanda oynayacağız. İki maç sonucu 4 puan alan yada iki maçtan da galip çıkan, Türkiye Süper Ligi'nde kalacaktır" diye konuştu. 

'SAMANLIK SEYRN OLUR'

Akyüz, takıma güvendiklerini şehir ile birlik beraberlik olunması gerektiğine değinerek, "Artık tüm şehrin birlikte olup, kızlarımıza desteğini bekliyoruz. Maç tarihi ve saatini resmi açıklama sonucu bildirip, yayınlayacağız ve bu şehrin tek Süper Lig takımını tam destek ile ligde bırakacağız inşallah. Takımımıza ekibimize, seyircilerimize güveniyoruz ve başaracağız burası şehri Samsun burada birlik olunca samanlık seyran olur" dedi. Esra VURAL Özel HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.