HEP YALNIZ KALIYORUZ

Kadın Futbol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden İlkadım Yabancılar Pazarıspor, önceki gün ağırladığı Telsizspor’a 2-3’lük skorla mağlup oldu. Kırmızı-beyazlıların başkanı Ali Akyüz ise alınan yenilginin sonunda adeta isyan eti. Karşılaşmayı yöneten hakemlere ateş püsküren Ali Akyüz, “Şanlı Atatürk armalı kulübümüz tarihi boyunca hiç bir hakemden medet ummamıştır ummaz da. Hakkımızı savundukça üstümüze gelen hakemler kendilerine dokunanı eleştiri yapanları ya alenen ya da sinsice katletmektedir. Bu şehirde bu planı bozabilecek bir baba yiğit yoktur. Hep yalnız kalıyoruz. Yalnız mücadele veriyoruz. Bu hakem cambazlarına karşı düşünün TFF birinci liginde oynayan ve önemli maça bilerek düdük çalmasını bilmeyen ama intikam almasını iyi beceren, daha alt lig maçını yönetemeyecek kapasitede bir hakemi kim niye neden atadı” diye konuştu.

Samsun'u temsil edecekler! Oryantiring takımı Havza'dan yolcu edildi Samsun'u temsil edecekler! Oryantiring takımı Havza'dan yolcu edildi

‘İSTİFA ETSİNLER’

Akyüz, “Biz araştırdık geçen sezon olaylı geçen maçın yan hakemini sırf intikamını alsın diye böyle bir maça orta hakem olarak nasıl atama yaparsınız açıklayın. Hiç bir kariyeri olmayanı nasıl verirsiniz? Bizim mağlup olup da teşekkür ettiğimiz hakemler de var. Zaten onlar sizden değiller. Sahada görüyoruz. Sorumlular kim ise bir an önce istifa etmeleri gerek. Yoksa Samsun amatörüne yazık olur. Maçı yöneten hakeme bakın bir tane orta maçı yok. Hep yan ve dördüncü hakemlik yapmış. Bu kasıtlı yapılmıştır izahı yok. Açıklama bekliyoruz, yoksa istifa etsinler” ifadelerini kullandı. Kırmızı-beyazlılar ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Samsun temsilcisi, kalan haftalarda çıkışa geçmeyi hedefliyor.

NEDİM AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.