TFF U19 Gelişim Ligi 12. Grup'ta Yabancılar Pazarı Spor Kulübü, Sivasspor'u 5-1 yendi. Samsun Türk Telekom ise Trabzon'da 2-1 kaybetti.

AK Parti heyetinden Şener Aydın’a ziyaret! Amatör spor konuşuldu
AK Parti heyetinden Şener Aydın’a ziyaret! Amatör spor konuşuldu
İçeriği Görüntüle

Yabancılar Pazarı'ndan 5-1'lik zafer, Türk Telekom'dan mağlubiyet

YABANCILAR PAZARI'NDAN FARKLI GALİBİYET

TFF U19 Gelişim Ligi 12. Grup'ta Samsun'u temsil eden takımlar, haftayı farklı sonuçlarla tamamladı. Sahasında Ekenler Beton Sivasspor'u konuk eden Yabancılar Pazarı Spor Kulübü, rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu.

Mücadeleden 5-1'lik galibiyetle ayrılan Samsun ekibi, üç puanı hanesine yazdırarak haftayı sevinçle kapattı.

Yabancılar Pazarı'ndan 5-1'lik zafer, Türk Telekom'dan mağlubiyet

TÜRK TELEKOM DEPLASMANDA KAYBETTİ

Grubun bir diğer Samsun temsilcisi Samsun Türk Telekom Spor Kulübü ise deplasmanda KCT 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya geldi.

Zorlu mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan Samsun Türk Telekom Spor Kulübü, haftayı puan alamadan tamamladı.

Muhabir: Sema Nur Türedi