Yabancılar Çarşısı Derneği'nde Seçim! Sayın Güven Tazeledi

Samsun'da tek aday olarak Yabancılar Çarşısı Derneği Başkanlığı seçimine giren Alaaddin Sayın, yeniden başkan seçildi

Samsun Yabancılar Çarşısı Pazarı'nın düzenlenen genel kurulunda mevcut başkan Alaaddin Sayın, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

ŞEFFAFLIK VURGUSU Yabancılar Çarşısı Derneği'nin Olağan Genel Kurulu, çarşının dinlenme merkezinde geniş katılımla gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Alaadin Sayın, derneğin tüm hesaplarını isteyen herkese verebileceğini ve şeffaf olduklarını söyleyen, Alaaddin Sayın, "Ben hiçbir şeyi tek başıma yapmadım. Allah sizden razı olsun. Kim benden ne hesap vermemi istiyorsa, hesap vermeye hazırım. En ufak hesabı kim nasıl isterse veririm. Beni destekleyen eski oda başkanlarımıza da teşekkür ederim" dedi.

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ Güven oyu alarak yeniden başkan seçilen Sayın, eski oda başkanlarına, derneğin Onursal Başkanı Ali Çoban ile destek ve katkılarından dolayı çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.

GENİŞ KATILIM Genel kurula ayrıca, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Samsun Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, YAB-PA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Nihat Kahvecioğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın katıldı.

Umut Can EREN