Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden İlkadım Yabancılar Pazarıspor, yarın saat 12.00'de Play-Aut maçında konuk edeceği Altay karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Millet Bahçesi Suni Çim Saha'da gerçekleşecek öaç öncesi kulüp tüm Samsunluları takıma destek çıkması için tribüne davet etti. Kulüp Başkanı Ali Akyüz, yarın evlerinde oynayacakları maça tüm spor severleri davet ederek,"Play Autlar iki maçtan oluşacak ilk karşılaşma Samsun'da olacak. Evimizde güzel bir galibiyet alıp, İzmir'e gitmek istiyoruz. Orada da güzel bir skor alıp Süper Lig'de kalmak istiyoruz. Süper Lig önümüzdeki sezon daha da zor olacak. 6 profesyonel takım daha katılacak. Bizim önceliğimiz şehir adına mücadele etmek. 
Şehrin tüm dinamiklerinin de bize destek olmasını istiyoruz. Bizim maçlarımızda hiç bir siyasi yada bürokrat maçlarımıza gelmezken, deplasmana ise o sahiplenmeyi gördüğümüzde boynumuz bükük kalıyor. Bu kapsamda taraflı tarafsız belediye başkanlarından tutun sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesi maça davet ediyorum. Bu şehrin takıma, kızlara sahip çıkmasını istiyorum" dedi. 

'SÜPER LİG'DE KALACAĞIZ'

Teknik Direktör Suat DEMİRTAŞ: "Ligin ikinci devresi yaptığımız takviyelerle birlikte takımda bir ilerleme oldu. Play Autlar'da olmak istemezdik. Maalesef şartlar bunu gerektirdi. Ben kızlarımıza güveniyorum. Bir sezonun mükafatını Play Aut maçlarında göreceğiz. Takımın başına geldiğimde de takıma güvendiğimi söylemiştim. Hala bu geçerli. Biz Süper Lig'de kalacağız. Kızlarımız iyi çalışıyor. Sakatlıklarımız vardı. Ama yavaş yavaş toparlandı. Bir terslik olmazsa ilk defa tam kadro sahada mücadele edeceğiz. Bu takım sadece YAB PA'ya ait değil, tüm Samsun'a ait. En azından Altay maçında desteklemelerini istiyoruz"

TELAFİSİ YOK 

Takım Kaptanı Gamze EKİCİ: Play Autlara sıkı bir şekilde çalıştık. Çok önemli bir karşılaşma bu maçın telafisi yok. Hem Samsun'da hem de İzmir'de galip gelmek istiyoruz. Taraftarımıza yarın güzel bir futbol izletmek istiyoruz. 

DESTEK BEKLİYORUZ 

Takım Kaptanı Esra KARAOĞLU: Galatasaray maçında kendim de dahil sakatlık yaşayan arkadaşlarımız oldu. Bu maç bizim için çok önemli. Yarınki maçımıza odaklandık. Dün hazırlıklarımızı tamamladık. Ligde kalmamız için çok önemli bir karşılaşma. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Ben Samsunlulardan destek bekliyorum. Tribüne gelsinler ve bize sahip çıksınlar.  

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Kamara SALAMATU: Sıkı bir şekilde hazırlandık. İnşallah güzel bir maç çıkartacağız. Kendi adıma sahada bambaşka biri olup elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu kapsamda tüm taraftarı tribüne bekliyoruz.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.