Samsun'da konuşan Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, seçimlerde kadınların önemli rol oynadığını belirterek, "Seçimleri kadınlar kazandırıyor. Seçim zamanı nasıl çalıştıklarını biliyorum. Gelecek nesillere büyük bir Türkiye bırakmamız lazım" ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 70 OY BEKLİYORUZ"

60. hükümette Çevre ve Orman Bakanı, 61, 62, 63, 64 ve 65. hükümetlerde Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yapan Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret için Samsun'a geldi. AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden ve teşkilatla bir araya gelen Eroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kadınların seçimlerde önemli rol oynadığını kaydeden Eroğlu, "Seçimleri kadınlar kazandırıyor. Seçim zamanı nasıl çalıştıklarını biliyorum. Gelecek nesillere büyük bir Türkiye bırakmamız lazım. Büyük hedefleri gerçekleştirmemiz lazım. Samsun her seçimde AK Parti'nin yüzünü güldürmüştür. Samsun'da da kadınların gücü ile 2023 seçimlerinde iktidarımız için yüzde 70 oranında oy bekliyoruz" dedi.

"UZAYDA BİZ DE VARIZ"

Ayrıca Türkiye'nin savunma sanayiinde geldiği noktalara da değinen Eroğlu şunları söyledi: "Yakında uçak gemisini de yapacağız. Teknoloji öyle ilerledi ki uzayda biz de varız. Tayfun füzesi düşmana korku salıyor. İşte Türkiye bu."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.