Samsun'da yaşayan vatandaşların birçoğu, kentin tek uydu kanalı Kanal S'nin yayın hayatına başlamış olması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar, gurur duyduklarını belirterek, başarı dileklerini iletti.

MUHARREM İNCE.png

SAMSUN İÇİN ÇOK İYİ OLDU

Muharrem İNCE: Samsun için çok güzel olmuş başarılarının devamını diliyorum. Takip etmek isterim. Çünkü Samsun'dan bir haberi öğrenmek istiyorum. Dikkatle de takip edeceğim.

SÖNMEZ TİRÇE.png

GURUR DUYDUK

Sönmez TİRÇE: Samsun için iyi bir şey. Eskiden de Kanal S vardı. Yeniden faaliyete girmiş olması beni mutlu etti. Her şehrin yöresel kanalı var bizim neden olmasın . Samsunlu olarak gurur duyduk. Tabi ki takip edeceğim, yeter ki olsun . Samsun'da olanlardan haberimiz olur.

CEMİL DİNÇ.png

YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN

Cemil DİNÇ: Harika oldu. Samsun'un kendi televizyonu olması çok güzel. Samsun'da olup biten her şeyi dört dörtlük ayağımıza getiren bir hizmet oldu. 5 yıldan beri bu konuda mahsurduk. Eskiden bir televizyonumuz vardı ama kapatıldı. Ama Kanal S'nin destekçisiyiz. Her şeyden haberimiz olur. Sosyal medya olsun narkotik olsun emniyet olsun her konuda süper bir şey olmuş. Yapandan da Allah razı olsun. Samsun'u da tüm Türkiye'ye duyurur ve en büyük isteğimizde Samsun maçını neden izlemeyelim değil mi ?

MEMUNE EDİS.png

BİR KANALIMIZ OLDU

Memune EDİS: Hayırlı uğurlu olsun. Eskiden eşim de Kanal S izlerdi. Sevindim gerçekten. Samsun'un ihtiyacı vardı. Youtube'dan nereye kadardı değil mi. Belirli bir kanalımızın olması gerekliydi.

BAHATTİN GÜL.png

REKABET GETİRDİ

Bahattin GÜL: Samsun'un tek uydu kanalı Kanal S hayırlı uğurlu olsun. Frekans ayarlarını da yapacağız. İzlemeye devam edeceğim. Rekabet açısından da iyi olmuş. Başarılar diliyorum.

MUSTAFA EROL.png

DESTEKÇİSİYİZ

Mustafa EROL: Yerel basını da televizyon kanalını da takip ediyorum. Umarım başarılı olur. Sonuna kadar da destekçisiyiz.

ÖMER KARATAŞ.png

FREKANSI AYARLADIK

Ömer KARAKAŞ: Hayırlı olsun. Samsun'dan haber almak için çok iyi olmuş. Takip ediyoruz. Frekans ayarlarımızı yaptık. Umarım Samsun için iyi olur.

MUSTAFA DEMİRBİLEK.png

TAKİPTE OLACAĞIZ

Mustafa DEMİRBİLEK: Güzel olmuş. Kanal S'nin yeniden açılması çok güzel olmuş. Muhakkak takibini yapacağız. Şehrimize böyle bir hizmet gerekiyordu. Ön ayak olanlara teşekkür ederiz.

CEVDET GÜLEN.png

TEBRİK EDERİM

Cevdet GÜLEN: Samsun için gerekli bir kanaldı. Önceden izleyebiliyorduk. Yeniden açılması iyi olmuş. Tebrik ederim.

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.