KANAL S VATANDAŞLARIN SOHBETİNE ORTAK OLDU

Kanal S ekipleri, Samsun'da sıcak havalar nedeniyle piknik alanlarını dolduran vatandaşların sohbetine ortak oldu. Kanal S'ye övgüler yağdıran vatandaşlar ayrıca, Samsun'u sevme nedenlerini mikrofonlarımıza anlattılar. 

"KARADENİZ'İN İNCİSİ"

Celalettin ÇELİK: Kanal S'yi devamlı seyrediyorum, beğenerek de izliyoruz. Samsun bana göre Karadeniz'in incisi. Hem emekliye hem de çalışanlara hitap eden bir şehir. Biz de Samsun güzel olduğu için Gümüşhane'den buraya geldik ve yerleştik.

"ALMANYA'DA İZLİYORUZ"

Mehmet ÇELİK: Almanya'dan geldim. Almanya'da Kanal S'yi severek izliyoruz. Vatandaş röportajlarını çok beğeniyoruz. 

"SAMSUN GELİŞİYOR"

Yaşar FURUNCU: Normalde Kavak'ta oturuyorum. Piknik yapmak için merkeze geldik. Samsun'da Atakum çok gelişti. İnsanlar Atakum'u tercih ediyor. Canik'te gün geçtikçe gelişiyor. Samsun gün geçtikçe gelişiyor. Kavak biliyorsunuz kırsal kesim ve daha sessiz. Ama Suriyeli çok fazla Türk bulmak çok zor. Kanal S'yi de severek istiyoruz. 

"KANAL S İLE GURUR DUYUYORUZ"

Kenan ÇAVUŞ: Ailemizle birlikte güzel bir gün geçirmek için Batıpark'a pikniğe geldik. Gayet güzel bir gün geçirdik. Samsun, herkesin rahatlıkla yaşayacağı güzel bir şehir. Ama artık Samsun ve Atakum olarak ikiye bölündü. Yalnız kiralar çok yüksek. Kanal S'yi de biliyoruz, takip ediyoruz. Her platformda karşımıza çıkıyor. Samsunlu olarak gurur duyuyoruz.

"HER KESİM YAŞAYABİLİR"

Havva ÇAVUŞ: Samsunluyum ama Rize'de yaşıyorum. Ben Samsun'u çok seviyorum. Her kesimin yaşayabileceği bir şehir. Samsun'da yaşayamayan başka hiçbir şehirde yaşayamaz. Herkes 'Samsun' bambaşka diyor. Kanal S'yi de takip ediyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden izleyiciniz var. Yeşilçam kuşağını severek izliyorum. 

"İZLEMEDEN YAPAMIYORUZ"

Ahmet KARATAY: Ben Gaziantepliyim ama 40 yıldır Samsun'da yaşıyorum. Samsun çok güzel bir şehir. İnsanları da çok anlayışlı ve güzel. Yabancılık çekme kaygımız olmuyor. Halkını da seviyorum. Tarihi de çok anlamlı. Kanal S'nin sokak röportajlarını çok seviyorum. Siyaset programlarını ve yeşilçam kuşağını severek izliyorum. İzlemeden yapamıyoruz. 

"ESKİ SAMSUN'U ÖZLÜYORUZ"

Yıldıray YILMAZ: Samsun'un öz çocuğuyum. Samsun'u çok seviyoruz ve Samsunlu olmaktan gurur duyuyoruz. Eski samsun'u daha çok seviyorduk. Doğası güzel, imkanları güzel bir şehir. Son zamanlarda yabancılar çok arttı. Kendi memleketimizde yabancı gibi olmaya başladık.  

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.