Samsun'un Atakum İlçesi'nde Gökdelen Kule'de eğitim veren Prestij Kule Anaokulu, alanında uzman idareci ve eğitim kadrosuyla  çocuklara etkinlik ve oyun temelli bir eğitim programı sunuyor. Her yaş grubundaki çocuğun hayal dünyasına dokunabilecek tarzda hazırlanmış sınıflarda eğitim alan çocuklar geleceğe prestijli bir şekilde yetişiyor.

İLK ADIMI BERABER ATIYORUZ
Okul ile ilgili bilgiler veren ve oyun temelli eğitimi desteklediklerini belirten, Prestij Kule Anaokulu Kurucu Temsilcisi Anaokulu Öğretmeni Hacer Danışmaz,  "Hep birlikte bu heyecanı coşkuya öğrenmeye, oyuna, arkadaşlığa, özgüvene  dönüştürebilmek için hedefimiz, başladığımız bu hayat  yolculuğunda ilk adımları beraber atmak. Okulumuzda yabancı dil başta olmak üzere montessori eğitimi, oyun terapisti, görsel sanatlar, değerler eğitimi,  ekolojik tarım, bilim  etkinliği, jimlastik, yüzme, müzik etkinliği, geleneksel oyunlar, zeka akıl oyunları, kültürel alanda yetenek keşfetme, birçok faaliyetlerle oyun temelli eğitimi desteklemekte ve uygulamaktayız" dedi.

GENÇ BEYİNLERE ÖZEL SINIFLAR 
Sınıflar hakkında bilgiler veren Danışmaz, oluşturulan konseptlerle çocukların hayal dünyalarına dokunduklarını belirterek, "Biz istedik ki pırıl pırıl içi güzellikleri ile doldurmayı bekleyen genç beyinler sınıflarına girdiklerinde hayal kursunlar. Konsept sınıflarımızla inanıyoruz ki bu genç beyinler başlarını yukarı kaldırdıklarında uzun hayallere dalacaklar ve kim bilir belki de hayali  yolculuklarında ulaşmak istedikleri hedeflerinin ilk tohumlarını bizimle birlikte atacaklar. Bu nedenle uzay, lokomotif, deniz feneri, lunapark ve güçlü kalemler sınıfında güçlü ve emin hayaller kurulacak" diye konuştu.

PDR, PSİKOLOG REHBERLİK
Okulda çocukların  gelişim sürecininin düzenli takibi ve rehberlik faaliyetlerinin yürütülmesi için gerekli olan danışmanlık hizmetinin, uzman psikolog tarafından sağlandığını dile getiren Hacer Danışmaz, "Çocuk için okul öncesi eğitim,tohum için gerekli olan güneş, toprak ve su kadar önemlidir. Bu bilinçle okul öncesi eğitim konusundaki tecrübe ve uzman kadrosuyla Prestij Kule Anaokulu olarak eğitim çatımız altında en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı donanımlı bireyler olarak hayata hatırlatmak üzere yola çıktık. Alanında uzman idareci ve eğitim kadromuz ile bu yolculuğumuzda ana hedefimiz çocuklarımızı etkinlik,oyun temelli bir eğitim programıyla bu programa uygun olarak her yaş grubundaki çocuğun hayal dünyasına dokunabilecek tarzda hazırlanmış konsept sınıflarımızda en iyi şekilde yetiştirebilmektir" ifadelerini kullandı. 

DOĞA VE DENİZ MANZARALI


Kurucu Temsilcisi Anaokulu Öğretmeni Hacer Danışmaz, konuşmasını söyle konuştu: "Eğitim kurumumuz  Samsun ve aynı zamanda Karadeniz Bölgesi'nin en büyük konut yapılarından biri olan 'Gökdelen Kule'de bulunmaktadır. Isı yalıtımlı, şifreli kapı sistemi, kapalı devre güvenlik kamera  sistemi, otomatik yangın söndürme sistemi bulunmaktadır. 2 katlı kurumumuz, iç kullanım alanı, kapalı kış bahçesi, terten zeminli oyun alanı, toprak yeşil alandan oluşmak üzere dış bahçe kullanım alanına sahiptir. Eğitim kurumumuzda önü açık, güneş gören,deniz doğa manzaralı, ferah sınıflarımız, iç mimar tarafından okul öncesine uygun tasarlanmıştır. Geleceğimiz prestijli olsun. İlgide, sevgide, güvende, Prestij Anaokulu diyoruz."