Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna yeni isimleri ekleyerek, gücüne güç katmaya devam ediyor.

Özel Gaziantep Hastanesi her geçen gün hekim kadrosunu daha da güçlendiriyor. Son olarak Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Kılıç, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Mehmet Ali Kılıç kimdir?

Op. Dr. Mehmet Ali Kılıç, 1979 ‘da Gaziantep’te doğdu.2002 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Kılıç, ihtisasını 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. 2002-2003 yılları arasında Kilis Musabeyli Sağlık Ocağı, 2003-2004 yılları arasında Kilis Verem Savaş Dispanseri,2003-2004 yılları arasında Kilis 4 nolu Sağlık Ocağı’nda çalışan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Kılıç, 2009-2011 yılları arasında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi, 2011-2012 yılları arasında Gaziantep Özel Tam-Med Hastanesi’nde ve 2012 yılında özel bir hastanede üroloji uzmanı olarak görev yaptı. Türk Üroloji Derneği (TÜD), Güneydoğu Anadolu Şubesi, Ürolojik Cerrahi Derneği, Üroonkoloji Derneği, Endoüroloji Derneği, Androloji Derneği’ne üye olan Op.Dr. Mehmet Ali Kılıç, Türk Üroloji Derneği Yeterlilik Belgesi’ne sahiptir. Türk Üroloji Yeterlilik Kurulu Hazırlık Kursu, Çocuk Ürolojisi Kongresi Güncelleştirme Kursu, Laparoskopik (hands on live) Eğitim Kursu, Uluslararası Kontinans Derneği Eğitim kursunu tamamlayarak sertifikalarını alan Op. Dr. Kılıç, iyi derecede İngilizce biliyor.

Kılıç, kapalı böbrek taşı ameliyatı (Perkütan), kapalı prostat ameliyatı(Laparoskopik), endoskopik taş ameliyatları, laparoskopik böbrek ameliyatları, kadınlarda idrar kaçırma, cinsel fonksiyon bozuklukları, kısırlık tedavisi, böbrek ve mesane kanseri tedavisi ,sünnet, çocuk ürolojisi gibi sağlık sorunları konusunda hastalarına hizmet veriyor.