TÜMSİAD 1. Genişletilmiş Ege Bölgesi Toplantısı Aydın’da düzenlenirken, etkinlikte Kütahya çinisinin tanıtımı yapıldı. Konuklar Kütahya çinilerinin tanıtıldığı standa hayran kaldı.

TÜMSİAD Kütahya Şubesi Başkanı Aslanapalı İş Adamı Ramazan Gökmen, yaptığı açıklamada, ’’TÜMSİAD Aydın Şubesinin ev sahipliğini yaptığı "1. Genişletilmiş Ege Bölgesi Programı" Aymira Otel’de gerçekleştirildi. Programa sekiz ilin iş adamları, TÜMSİAD Yönetim Kurulu ve 5 TÜMSİAD Bölge Başkanı ile bölge dışından iki TÜMSİAD Şubesi katılımlarıyla katkı sağladı. 40 üye firmanın stant açtığı fuar alanında, şubeler kendi illerinde öne çıkan ürün ve markaları tanıtarak iller arası ticaretin iyileştirilmesi için çalıştılar. TÜMSİAD Kütahya Şubesi olarak biz de 14 üye firma ve 4 stant ile programa katkı sağladık’’ dedi.

Gökmen, ’’Genişletilmiş Ege Bölgesi Programı açılış töreninin ardından, programa katılan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger stantları gezerek il temsilcilerinden bilgi aldılar. Kütahya çinisine hayran kalan Aydın valimiz ve protokol üyelerine çini sanatı ile ilgili bilgiler verdik. Kütahya çinimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. Bizlere gösterilen ilgi ve alakadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)