Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğrenci Topluluklarının, yeni kayıt yaptıran öğrencilere Kültür Müdürlüğünü ve öğrenci topluluklarını tanıtmak, üye yapmak amacıyla Topluluk Tanıtımı ve Şenliği etkinliği gerçekleştirildi.

GAÜN Öğrenci Yemekhanesi önünde düzenlenen, oldukça renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan etkinlikte; GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir, Prof. Dr. Şehmus Demir, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Eminoğlu stantları gezerek öğrencileri toplulukları hakkında bilgi aldı.

GAÜN 75 kulübüyle çok aktif

Öğrencilerin eğitim-öğretime yeni başladığı dönemde kulüplerin aktif olanlarının yeni üyeler kazandıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Gür, “Şen şakrak güzel, düşünsel aynı zamanda da çevre bilinciyle toplumu düşünmeye sevk eden, israftan kaçındıran ve korumacı bir yapıyla düşündüren bu topluluklarımızın kültürümüzü de yansıtmasını önemsiyoruz. Gaziantep Üniversitesi 75 kulübüyle çok aktif. Konuşturan, tartıştıran ama çatıştırtmadan onları birlikte yaşam kültürünü geliştiren bir üniversitedir. Arkadaşlarımızın kendi alanları dışında farklı alanlarda beceri kazanmaları ve kendi düşüncelerini ortaya koymaları bizi mutlu ediyor. Gaziantep Üniversitesi’nin bu renkli kimliği bizi hoşnut ediyor.”