Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Çavuşu Cevdet İlhan, ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde asfalt çalışması yapan ekiplerin başında görev yaparken aniden rahatsızlanarak Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Cevdet İlhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 1968 doğumlu evli ve iki çocuk babası Cevdet İlhan, Köseler Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından Köseler mezarlığına defnedildi.

Köy meydanında ki Cenaze Namazı'na Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir, belediye personeli, Köseler ve çevre köyler ile Tavşanlı'dan sevenlerinin katıldığı Cevdet İlhan, hayırsever, hoşgörülü ve çalışkan kimliğiyle tanınıyordu.

Bu arada belediye fen işleri çavuşu'nun ani ölümünü duyar duymaz Köseler Köyü'ne giden ancak cenaze namazına yetişemeyen dostları için köy mezarlığında ikinci kez namaz kılındı. Burada ki cenaze namazını ise Cevdet İlhan'ın dünürü emekli din görevlisi ve aynı zamanda İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Aydemir kıldırdı. Cenazeye katılanlar İlhan ve Aydemir ailelerinin acılarını paylaştı.