Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Zehra Keskinkılıç’a devretti. Vali Dağlı, "En kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir. " dedi.

WhatsApp Image 2022-04-25 at 15.57.21.jpeg

MAKAMA ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, öğretmen ve öğrenciler, Vali Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Dağlı, makamını İstiklal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zehra Keskinkılıç’a devretti.

WhatsApp Image 2022-04-25 at 15.57.21 (1).jpeg

"BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞMALIYIZ"

Vali Dağlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk armağan edilen tek evrensel çocuk bayramı olduğunu, bunun da Atatürk'ün geleceğin teminatı çocuklara verdiği önemi, inancı ve güveni gösterdiğini belirterek, "En kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Çocuklarımızın özgüvenli donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olmalarını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğu olduğunun bilinciyle; çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görüp, topluma yön verecek bireyler olarak yetişmeleri için çalışmaya ve çok daha güçlü Türkiye ideali için hep birlikte çaba sarf etmeye devam etmeliyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum. "ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN. 

WhatsApp Image 2022-04-25 at 15.57.22.jpeg