Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İlkadım İlçesi'nde Saathane ve Mecidiye Çarşısı'nda Kurban Bayramı öncesi esnaf ziyareti yaparak, hem hayırlı işler diledi, hem de Kurban Bayramı'nı kutladı. Dağlı Kanal S TV'den "Trafik kurallarına uyalım, ters akıntıda denize girmeyelim" dedi. 

ESNAFLA BAYRAMLAŞTI

Esnafla  ve bayram için alışverişe  çıkan vatandaşlar ile sohbet ederek bayramlarını kutlayan Vali Dağlı Kanal S TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Vali Dağlı, bayramda vatandaşların trafik kurallarına uymalarını ve denize girerken dikkat etmeleri gerektiğini belirterek çağrı yaptı. 

KURALLARA UYALIM

Esnafla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Vali Dağlı, " Vatandaşlarımız bayram için alışverişlerini yapıyorlar. Bu çok güzel esnafımızın memnun ve mutlu olduğunu gördük. İnşallah güzel bir bayram olacak. Tabi bayramda dikkat edeceğimiz bazı hususlarda olacak. Özellikle trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemerini mutlaka takmamız, araç kullanırken cep telefonuyla konuşmamamız ve hız kurallarına uymamız gerektiğini, özellikle hatırlatmak istiyorum. Maalesef boğulma vakaları da var. Ters akıntının olduğu, dönemlerde özellikle yüzme bilmeyenlerin, hiçbir zaman denize girmemeleri gerektiğini söylemek istiyorum. Samsunlu hemşerilerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum sağlıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dilber BAHADIR, Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.