Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, kendisini ziyaret eden Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek'e, kente kazandırdıkları televizyon kanalı için teşekkür ederek "Gerçekten Samsun'a çok güzel ses getirdiniz" dedi.

3.JPG

'TEBRİK EDİYORUM'

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, Vali Dağlı'yı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Dağlı, Kanal S'nin Samsun'a yeni bir soluk getirdiğini belirterek, "Kanal S'yi yaklaşık bir ay önceki ziyaretimde açılacağının müjdesini almıştık ve 1 Nisan'dan itibaren, takibini yapmaya başladık. Gerçekten Samsun'a çok güzel ses getirdiniz. Hem Necdet Uzun'u hem kurumun sahibini, hem de tüm çalışanları bu anlamda tebrik ediyorum" diye konuştu.

2.JPG

'EKSİKLİK GİDERİLDİ'

"İlimiz için iyi bir girişim oldu" diyen Vali Dağlı, sözlerini şöyle tamamladı: "Samsun olarak bir televizyonun olmayışının eksikliğini hissediyorduk. Samsun bölgeye hitap eden bir ilimiz. Bu manada Kanal S de bölgeye hitap edecek. İnşallah halkımıza haber verme, bilgilendirme açısından, çok önemli bir misyonun yerine getirileceğini düşünüyoruz. Bu manada tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Bu anlamda tekrar tüm ekibi kutluyorum. Güzel çalışmalara imza atacaklarını biliyorum ve tüm Samsun olarak bunu da göreceğiz. Samsunlular olarak, yöneticiler olarak, Samsun halkı olarak özellikle bu konuda tebriklerimizi teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

1.JPG