Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı; Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle birlikte muhtarların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek, yaptıkları görevin önemine değindi.

"DEVLETİMİZİN ELİ KOLU"

Talepleri yerinde değerlendirme açısından, muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydeden Vali Dağlı, "Muhtarlarımız, devletimizin mahalle sakinleri üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, sesi, nefesidir. Mahallelinin de devlet nezdindeki temsilcisidir. Muhtarlarımız, mahallesinde yaşayan her bireyin sağlığının takibinden, temel ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar her derdiyle ilgilenmekte ve bu konuda ilgili birimlerimize yol göstermektedir. Gece gündüz çalışan muhtarlarımızla buluşmaya ve istişare etmeye devam edeceğiz" dedi. 

İLGİLİ İSİMLER KATILDI

Toplantıya ayrıca İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ömer Ersever, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, il ve ilçe daire müdürleri katıldı.

NURTEN ÖĞRETMENE ZİYARET

Vali Dağlı toplantının ardından Salıpazarı Anaokulu’nu ziyaret ederek, 2018 yılında dünyanın en iyi 10 öğretmeninden birisi seçilen ve 2019 yılında da yeni bir başarıya daha imza atarak 'Dünyada Yılın İlham Veren Öğretmeni' ödülüne layık görülen Nurten Akkuş’u başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, projeleri hakkında bilgi aldı.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve protokol üyeleri ile birlikte, Avut Mahallesinde 3 bin 634 metrekare arazi üzerine temeli atılan Avut Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.