Eskişehir’de bir fabrikada çalışan Murat Yavuz, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Selin Işın’a sürpriz evlenme teklifi gerçekleştirdi. Yavuz, yüzlerce kişinin önünde kendi imkanlarıyla hazırladığı led ışıklı ‘Benimle evlenir misin?’ pankartıyla karanlığı aydınlatarak, evlilik yolundaki ilk adımda ‘evet’ cevabını aldı.

Eskişehir’de bir fabrikada çalışan Murat Yavuz ve Selin Işın çifti 6 yıl süren birlikteliklerini evliliğe giden ilk adımla devam ettirdi. Yavuz, kız arkadaşı Selin Işın’ı alarak, Porsuk Çayı’nda gezintiye çıktı. Bu sırada Yavuz’un arkadaşları da, çay üzerinden geçen bir köprüde son hazırlıklarını yaptı.

Yapılacak tekliften bihaber olan Işın, Adalar istikametinde ilerledikleri sırada erkek arkadaşı Murat Yavuz’un kendi imkanlarıyla hazırlayıp, led ışıklarla yazdığı ‘Benimle evlenir misin?’ pankartının yakılmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Yüzlerce Eskişehirlinin şahit olduğu bu romantik anda, keman ile çalınan müzik eşliğinde Yavuz, diz çökerek evlenme teklifini gerçekleştirdi. Yapılan sürprize heyecanlanan Selin Işın gözyaşlarını tutamadı ve Murat Yavuz’a ‘ömür boyu evet’ cevabını verdi. Vatandaşların yoğun alkışları arasında birbirlerine sarılan çift, sürpriz evlenme teklifinde emeği geçen arkadaşlarına teşekkür etti. Ardından hazırlanan ışıklı pankartının önünde fotoğraf çektiren Murat Yavuz ve Selin Işın çifti, daha sonra Adalar’dan ayrıldı.