Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, "Manisa FK ile oynayacağımız maça kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Geçtiğimiz hafta dezavantajlı biz, avantajlı Manisa'ydı. Bu hafta avantaj sırası bizde. Kazanıp rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi 

LDİERLİĞİ BIRAKMAYACAĞIZ 
Yılport Samsunspor'da pazar günü evinde oynayacağı Başkent Akademi FK maçının hazırlıkları sıkı bir şekilde sürüyor. Teknik Menajer Yücel Uyar'da kritik 90 öncesi açıklamalarda bulundu. Başkent Akademi FK maçında tek hedefin galibiyet olduğunu vurgulayan Yücel Uyar, " Geçtiğimiz hafta dezavantajlı biz, avantajlı olan taraf Manisa FK idi. Şu an rakibimizden averajla öndeyiz ve lideriz. Bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Bu hafta biz evimizde rakibimiz deplasmanda oynayacak. Bunu çok iyi şekilde kullanmak istiyoruz" dedi. 

PUAN FARKI AÇILMALI 
Uyar ayrıca, "23. haftaya kadar yani Manisa FK karşılaşmasına puan kaybetmeden yolumuzda ilerlemek ve rakibimizle olan puan farkını açmak istiyoruz. Aynı mevkide yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Yeni transferlerle seçenekli bir kadromuz oluştu. Savunma merkezi Yalçın-Erkam ikilisi istikrarlı bir performans sergiliyordu. Yine bu isimlerin yerine görev alacak arkadaşlar eminimki onların yokluğunu hissettirmeyecek kaliteye sahip. Taraftarlarımız da 19 Mayıs Stadyumu'nda bu hafta güzel bir görsel oluştursunlar" diye konuştu.

Salim YILDIZ