TAM ANLAMIYLA ODAKLANACAK 

Kırmızı Beyazlılarda Teknik Direktör Bayram Bektaş ile yolların ayrılmasının ardından Başkan Yüksel Yıldırım'ın bundan sonra takımın başında hangi teknik ekibin olacağı ile ilgili kararı merakla bekleniyor. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Teknik direktör konusunda bana inanılmaz saçma sapan isimler geliyor. Karar vermem kolay değil. Teknik adam konusuna cuma akşamı itibari ile odaklanacağım. Cumartesi günü bakacağım. Sonra pazar günü Sakaryaspor maçına geleceğim.  Maçtan sonrada pazartesi, salı günü inşallah hocamızı belirleyip, anlaşırsak, takımın başına getirmiş olacağız. Yoksa birkaç gün daha sürecek" diye konuştu.  

'YOĞURDU ÜFLEYEREK YİYORUZ'

Teknik direktör konusunda aceleci davranmayıp, en doğru kararı vermek istediklerine değinen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Acele etmek istemiyorum. Dışarıda bir sürü çakal var. Herkes Samsunspor'a para için gelmek istiyor. Ama olmayınca da kimse tazminatını almadan gitmek istemiyor. Bunları herkes biliyor. Artık sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yemek istiyoruz. Milli maç arasında yeni teknik direktörümüz takımın başında kesin olacak" ifadelerini kullandı. 

'AYIP EDİYORLAR BANA'

Başkan Yıldırım, kendisinin taraftar dan daha fazla başarı istediğini, bu yünde gece gündüz emek vererek çalıştığının altını çizerek, şu şekilde konuştu, "Taraftar sabırsız ama kaçan bir şey yok. Esas sabırsız olacak kişi benim. Benim param gidiyor. Bazıları durdukları yerde fırtına çıkartıyor. Bana ayıp ediyorlar. Ben bir iş adamıyım. Vaktim yok. Bu kadar işimin arasında ben Samsunspor için uğraşıyorsam, bana saygı göstersinler" Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.