Samsun Medya Grubu ekipleri yerel seçimler öncesi ilçelerin nabzını tutmaya devam ediyor. Ekiplerimizin durağı bu kez, Samsun'un Vezirköprü İlçesi oldu.Yerel seçimler öncesinde ilçelerin nabzını tutan ekibimiz, Vezirköprülü vatandaşların, hizmetleri nasıl değerlendirdiğine dair cevaplar aradı. Vezirköprülüler genel anlamda hizmetlerden memnun olduklarını ufak tefek sıkıntılarının da bulunduğunu söyledi. İlçenin halkı yıllardır en büyük sorunlarının su sorunu olduğunu bunun da ilerleyen günlerde düzeltilecek olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

İşte aldığımız yanıtlar:

HİZMETLER YERİNDE 
Bahri GÜNEŞ: Belediye'nin hizmetleri gayet düzgün ve yerinde. Biz başkanımızın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçemiz önceki yıllara göre daha düzgün ve daha kaliteli bir ilçe oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.

İLÇEMİZ ESKİSİNDEN DE GÜZEL
Yusuf ÖNDER: Şuandaki hizmetlerden memnunuz. Sadece köy çalışmalarında biraz sıkıntı var ama ilerleyen dönemlerde bunun biraz daha yeterli hale geleceğini düşünüyorum. Özellikle ilçenin görünümü artık eskisi gibi değil daha güzel bir hale geldi.

BİR SIKINTIMIZ YOK
Halil GÖNDÜZ: Köyleri mahalle statüsüne getirdiler dolayısıyla bu durumdan dolayı köylere yetişmeyen hizmetler var. Bunların da zamanla daha iyi hale geleceğini düşünüyoruz. Köylerin alt yapı ve yol sıkıntısından başka bir problemimiz yok.Başkanımızın İbrahim Sadık Edis'ten de oldukça memnunuz. Kendisinden Allah razı olsun. 

HİZMETTE EKSİK YOK
Hasan ALKAN: Vezirköprü Belediyesi'nin hizmetleri gayet yerinde. Çalışmalar yerinde ve oldukça devam ediyor. Hizmetlerde de bir eksiklik görmüyorum. Başarılı bir başkan kendisi. Umarım başkanımız ilçemiz için elinden ne geliyorsa yapmaya devam eder. 

BAŞKANIN EKSİĞİ YOK
Ramazan YANAR: Biz başkanımızın yaptığı her hizmetten oldukça memnunuz. Benim gözümde başkanın eksik bir yönü yok. Kendisinden Allah razı olsun.  Başkanımız da iyi bir insan. Zaten yerel yönetimlerde iyi bir başkan eşi az bulunur. Biz de Vezirköprülüler olarak bu konuda çok şanslıyız. İnanıyorum ki ilçemiz daha da güzelleşecektir.

HER GÜN YENİ BİR ADIM ATILMALI
Azim YAKAR: Ben sadece belediyenin daha az heykel çalışması yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü heykel yapımının israf olduğunu düşünüyorum. Çünkü israf haramdır. Vezirköprü eskiye göre çok gelişti. Şimdi daha güzel bir görünüm var. Daha fazla hizmet yapılmalı ve her gün ilçemiz için yeni bir adım atılmalı.Ve çalışmalar gün geçtikçe daha da artmalıdır.

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ
Rasim GENÇ(Halk Ozanı): Belediye son zamanlarsa kültürel ağırlıklı çalışmalar yürütüyor. Buda oldukça anlamlı ve önemlidir. Bir memleketin kültürünü tanıtan o memleketin ozanı, yazarı ve şairidir. Başkanımız İbrahim Sadık Edis, bu konuyla yeterince ilgileniyor. Bu açıdan ben başkanımdan memnunum. Umarım ilçemizde Türkiye'miz de daha güzel yerlere gelecektir.

SAYESİNDE YENİLENDİK, GELİŞTİK 
Faruk EDİS: Şimdiye kadar hiçbir şeyimiz yoktu. Bugün yapılan her şeyi Vezirköprü Belediyesi yaptı. Sayesinde yenilendik, geliştik. Asfaltları, kaldırımları yani her yeniliği başkanımız yaptı. Eksik hizmetleri olmadı. Elinden geldiğince yapıyor. Allah razı olsun başkanımızdan. 

HEP BAŞKAN KALMASINI İSTİYORUZ 
Şerif KUZUTEPE: Köyümüze epey hizmet yapıldı. Bu zamana kadar hizmetlerinden şikâyet eden, beğenmeyen kimseyi görmedim. Merkezde çok duran birisi değilim. Genelde köyde duruyorum. O yüzden ben memnunum. Hatta köylü olarak hepimiz başkanın, hep başkanımız olarak kalması için destekliyoruz. 

OTOPARK SORUNU DÜZELTİLMELİ
Abdulsamet KAYA: Başkanımızın yaptığı iyi hizmetleri oldu. Fakat benim görüşüm yol ve otoparklarımızda sıkıntı çekiyoruz. Bunların da düzeltilmesini istiyorum. Bunlar düzeltildiği takdirde memnun olacağım.

OLMASI GEREKEN NE VARSA OLUYOR
Zeki ŞAHİN: Başkanımızın hizmeti gayet güzel. Olması gereken ne varsa yapılıyor. Tabi ki her şey, her zaman tam sayılmaz. Bizimde eksikliklerimiz oluyor ama olacak o kadar. Sonuçta insanız. Başkanımızın büyük hataları asla olmadı. Yaptığı hizmetlerden ben çok memnunum. 

FABRİKALAR AÇILMALI
İlyas TOMAK: Şuana kadar başkanımızın her hizmetinden memnunum. Şehir içinde eksiğimiz kalmadı. Tamamlandık ve geliştik. Fakat iş sahamızın olmaması bizi memnun etmiyor. Fabrikalar açılmalı, iş imkânları sağlanmalı. Onun haricinde, başkanımızı severi, çok çalışkandır, çok ilgili bir adamdır.
 
SAYESİNDE HER YER TEMİZLENDİ
Sadet ERMACİT: Çok memnunuz. Çok iyidir, çok ilgidir ve ben çok severim. Şu çarşının içinden geçilmiyordu. Pislikten Vezirköprü’nün hiçbir köyüne, sokağına girilmiyordu. Sayesinde temizlendik. Kendisi temiz aile çocuğudur. Her hizmetinden memnunuz. Allah başkanımızdan razı olsun. 

GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇALIŞKAN BAŞKAN 
Muzaffer EDİS: Sadık başkan bugüne kadar Vezirköprü’ye gelmiş geçmiş en dürüst ve en çalışkan başkandır. Çok samimidir, özverilidir. Gerçekten millete hizmet etmeyi kendine görev bilen bir başkandır. Gece gündüz çalıştığına ben şahidim. İnsanlara koşması, insanların sıkıntılarına dertlenmesinden dolayı hastalandı. Başkanımız hastalanmasına rağmen,  yine de ilgisiz olmadı. 

Haber: Hande ONAT- Emre ÖNCEL- Uğur ATICI