Samsun'da Ertürk Besicilik ve İnşaat A.Ş. bünyesindeki Levent Et, bünyesinde kurdukları besi çiftliğinden hijyenik koşullarda, direkt tüketiciye ulaştırarak hem vatandaşı taze ve kaliteli et ve et ürünleriyle buluşturuyor, hem de kent ekonomisine katkı sağlıyor. 

BESİ ÇİFTLİĞİ ÇARŞAMBA'DA

Ertürk Besicilik ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk tarafından kent ekonomisine ve istihdamına katkı sunmak, vatandaşı taze et ve et ürünleriyle buluşturmak adına kurulan 'Levent Et' kaliteli ve modern hizmet anlayışıyla Samsun'da kısa sürede marka haline geldi. 'Levent Et'in kuruluş hikayesine anlatan iş insanı Levent Ertürk, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme mezunuyum. Yükseklisansımı ekonomi üzerine yaptım. Aynı zamanda da Hukuk Fakültesi'ni bitirdim. 19 Mayıs 2005 tarihinde Ertürk İnşaat'ı kurdum. Yaklaşık 18 yıldır Atakum bölgesinde hizmet veriyorum. Son 4 yıl içinde de Levent Et Entegre ve Ertürk Besicilik adıyla bu yola girdim. Çarşamba Cayvar bölgesinde büyükbaş besi çiftliğini, sonrasında da 100 başlık düve merkezi kurdum" dedi.

FİYAT ARTIŞI DÜŞÜNMÜYORUZ

Ürünlerin arada aracı olmadan direkt üreticiden tüketiciyle buluşturduklarını kaydeden Ertürk, "Perakende satışta iyi olmamız ve toptan satışta daha iyi fiyatlar vermemiz üreticinin ve toptancının çıkarlarını göz ardı etmeden, üreticiden tüketiciye mantığıyla faaliyet göstermek için Atakum bölgesinde "Levent Et" adında bir kasap açtık. Daha sonrasında da şubelerimizi artırmayı düşünüyoruz. Üreticiden tüketiciye satış mantığıyla hareket etmiş olduğumuz firmamızda, hem kalitede hem lezzette hem daha hijyenik koşullarda et üretimini gerçekleştirmekteyiz. Malum artan et fiyatlarından dolayı tüketicinin ihtiyaçları ve isteklerinin karşılanması noktasında fiyat artışı düşünmüyoruz. Zaten üretici firmayız. Tüketicimizin ve toptan alıcılarımızın bu konudaki bize güveninden dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KADINLARA İŞ İMKANI

Kadın istihdamına verdikleri önemden de bahseden Ertürk, "Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kasapta çalıştığımız elamanların tamamı kadın personeldir. Kasaplık mesleğinin kadınlara çok daha iyi yakışacağı düşüncesindeyim. Bundan dolayı bu konuda bir pozitif ayrımcılık yaparak bütün personelimizin kadın olmasına gayret gösterdik. Bundan sonra da bu kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIRIZ

Daima tüketicinin yanında olduklarını vurgulayan Ertürk sözlerini şöyle sürdürdü: "Devletimizden destek de alıyoruz. İş insanlarından işe gerçekten gönül vermelerini, yatırım yapmalarını talep ediyorum. Bu konuda bilgi ve tecrübelerimizi kesinlikle kendileriyle paylaşabiliriz. Bu konuda bize destek veren bütün kurum ve kuruluşlara, devletimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum."

ELVAN İLHAN 

Terme sokakları Türk bayrağıyla donatıldı Terme sokakları Türk bayrağıyla donatıldı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.