Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 6. İnşaat Fuarı'na ilişkin detayları anbean canlı olarak yayınlandı. Fuar heyecanı izleyicileri ekrana kilitlerken, Samsun Medya Grubu'nun açtığı stant ise büyük ilgi gördü. 

ANBEAN YAYINLANDI

Samsun Canlı Haber ve Samsun Gazetesi ekiplerinin de yer aldığı canlı yayında,  fuardaki son dakika gelişmeleri, Kanal S izleyicilerine aktarıldı. Büyük bir değişim ve yeniliğe imza atan Samsun Medya Grubu ekipleri, kentinin adını taşıyan Kanal S, Samsun Gazetesi'ni, samsungazetesi.com ve samsuncanlihaber.com hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

VALİ DAĞLI'DAN ZİYARET

Samsun Medya Grubu'nun standında Kanal S'ye açıklama yapan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "İnşaat fuarında biraraya geldik. Pandemi nedeniyle ara verilmişti. Ancak bu kadar araya rağmen, başarılı bir fuar. Sektör temsilcilerini ziyaret ettik. Bundan sonraki yıllarda katlanarak devam edecek. Samsun'a bu yakışır. Biz eskiden beri fuar  merkeziyiz. Bu anlamda fuarımızı önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın müjdelerinden sonra da hızlanacak diye düşünüyoruz. Başarılar dilerim" dedi. 

ÇAMAŞ'TAN TEŞEKKKÜR

Kanal S'nin tecrübeli ve güçlü bir kadro ile yayın hayatına başladığını ifade eden TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, " Samsun Medya Grubu'na fuarımıza göstermiş olduğı duyarlılık ve hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Aynı zamanda başarılar dilerim. Fuarın kapsamı çok geniş. Yapıya dair A'dan Z'ye kadar her şey firmalar tarafından 4 gün boyunca sergilenecek.  Yurt dışından sektör temsilcileri de fuarımıza katılım sağlıyor. Yaklaşık 100'e yakın delegasyonu fuarımızda ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.