Samsun'da inşaat sektörünün hızlı gelişimine paralel olarak hazırlanan  6. Yapı , İnşaat Malzemeler, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri  Fuarı'nda inşaata ilişkin ürün ve hizmetler 12-15 Mayıs tarihlerinde geniş yelpazede sergilenecek. 

YENİ ORTAKLIK İMKANI

İnşaat malzemeleri yapı teknolojileri ve iş makinelerine ilişkin ürün ve hizmetler 12-15 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde geniş yelpazede sergilenecek. İnşaat ürünleri ve teknolojileri alanında yeniliklerin sunulup, sektör ilgilileri ile paylaşılacağı Samsun İnşaat Fuarı'nda sektör temsilcileri geniş kapsamlı ticaret hacmi yaratma, iş bağlantıları ve ortaklık kurma imkanı  bulacak

ODALAR ETKİNLİK DÜZENLEYECEK

TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, fuar hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, "Katılımcı firmalardan ilgi ve merak var.  Fuarımızı, Samsun Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odamız,  Ticaret Borsamız, SESOB, Elektirk Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası,  İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası'nın destekleri ile yapıyoruz. Odalarımız fuar boyunca etkinlik ve paneller düzenleyecekler. Bunun yanında 12 ülkeden yabancı delegasyonları ağırlayacağız fuarımızda" dedi.

SAMSUN ÖNDE KONUMDA 

"Samsun inşaat anlamında bölgeye tedarik sağlayan bir konumda" diyen Çamaş şunları söyledi: "Samsunumuzun bu konuda ileri gelen firmaları, stant açıp ürünlerini sergileyecekler. İlgililerde merakla bekliyorlar.  Ziyaretçilerimizi 6'ıncısı düzenlenecek Samsun İnşaat Fuarı'na davet ediyoruz. 12 Mayıs'ta kapılarımızı ziyaretlerimize açacağız."

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.