Dijital Dönüşüm 4.0’da bir dönüm noktası olarak kabul edilen Yapay Zekâ ile Kimlik Doğrulama ve Sözleşme Onay İşlemleri, e-Devlet Kapısı ile Kimlik Doğrulama ve Sözleşme Onay İşlemleri, Çipli Kimlik Kartı ile Kimlik Doğrulama ve Sözleşme Onay İşlemleri’ni Türkiye’de ilk defa uygulayan Türksat, Samsun’u pilot bölge olarak belirledi.

KAĞIT İSRAFINA VE ZAMAN KAYBINA SON

Bu uygulama ile Abonelik Sözleşmeleri’nin imza süreci, kâğıt israfı ve zaman kaybı olmaksızın, çipli kimlik kartı, e-Devlet Kapısı ya da Türksat Kablo mobil uygulama yöntemlerinden biri aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. Türksat’ın fiber internet Kablonet, 4K/HD yayın kalitesinde KabloTV ve 100kbps HD ses özelliğiyle Kabloses hizmetlerinde aboneliklerin yüzde 65’i bu yöntemle sağlanıyor.


 
99 LİRADAN BAŞLAYAN UYGUN FİYATLAR

Siz de TV, internet, sabit telefon hizmeti kullanırken doğayı korumak, kâğıt ve zaman kaybına son vermek isterseniz size en yakın Türksat satış noktası, www.turksatkablo.com.tr ya da 0 850 804 4444 üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 99TL’den başlayan uygun fiyatlarla fiber internet hizmetine abone olabilirsiniz.


 
Türksat, Samsun’da Yenimahalle Atakent Bulvarı No: 77/A Atakum/SAMSUN, Yenimahalle 3417. Cadde No:87 Atakum/SAMSUN, Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. No:176 İlkadım/SAMSUN adreslerinde hizmet vermektedir.

YAREN YALNIZ 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.