Yılport Samsunspor, Keçiörengücü'nden transfer ettiği Gökhan Meral'le, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Gökhan Meral, "Samsunspor gibi büyük bir camiada olmak gurur verici bir durum. Ben ve ailem de bu transferden dolayı oldukça gururlandık. Buraya şampiyon bir takımdan geldim. Orada şampiyon olduk ama şampiyonluğu tam tadamadım. İnşallah bu sene burada şampiyonluğu tadıp daha büyük bir sevinç, mutluluk yaşamak isterim" dedi.

GURUR VERİCİ

Yılport Samsunspor'un bu sezon yaptığı ilk transfer olan 27 yaşında sol bek oyuncusu Gökhan Meral, Samsunspor'a transfer olmayı, futbolculuk başarısı olarak gördüğünü belirterek, "Bana 'Birinci ligden niye ikinci lige geldin’ diye sorular soruyorlar. Ama kimse farkında değil, ben Süper Lig'e transfer yaptım. Bu benim için futbolculuk başarısıdır" diyerek konuştu.


KATKI SAĞLAYACAK

Gökhan Meral için düzenlenen imza törenine katılan Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, "2019-2020 futbol sezonunun ilk transferini gerçekleştiriyoruz. Gökhan ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bizim transfer listemizin üst sıralarında olan ve izlediğimiz oyunculardan birisiydi. Aramızda olmasından, bizim formamızı giymesinden son derece mutluyuz. İnşallah Yılport Samsunspor camiasına hayırlı olacak. İyi performans sergileyeceğinden şüphemiz yok. Çünkü kendisi iyi bir profesyonel, devamlılığı son derece yüksek olan bir arkadaşımız. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Mustafa TOGUR